Gilera DNA Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

evet evet yanlış duymadınız inandırıcı değil ama bu bir scooter mış :mrgreen:

süper. .

yorumsuz.

buda modifiyeli model. .

makina bu ya. . evet arkadaşlar acı tatlı yorumlarınızı bekliyorum . .

Turkiye dede var
ayrica motoran robusto die bi modeller bunun taklidini yapti:D

asm

Super sport görünümü yok zaten bu motorda. Yarı naked diyebiliriz.

Sele altı geniş olmayan ve bacaklarınızı rahatça yayacağınız bir alanı olmayan motora scooter demem ben. :) (hele orta kısım bazı eşyaları almalı ki scooter'ın pratikliğinden faydalanasınız)

bence güsel...ama daha güzelleri alınır ona verilecek paraya....:cat:

asm

Scooter'larda performans egzozları o şekilde oluyor.

Görüntüsü kötü ama önemli olan işlevi.

Muhtemelen egzoz gazını direkt çıkarmadan doğacak performans kaybını önlemek için bu şekilde. (ara boruların şekilleri,genişlikleri,egzoz gazının atılırken nasıl bir yol izleyeceği etkiler performansı)

salyangoz egzoz ve mukemmel bır nımettır kendısı ole demeyın :) performans farkettırır

buna scooter denmezki zaten :) Kanuni Deer152 de bunun aynısı :) scooter, selesinin önünde ayaklarını ve bilimum ihtiyaca göre kullanılmasını sağlayan boşluğu olan motosikletlere denir :) bu'nun tarz ismi bile yok nakooter ::mrgreen::mrgreen::mrgreen:mrgreen: bu yakıştı anca NAKOOTER :)

geldi mi turkiyeye runner ı mı satıp bundan aliim ben kaç cc kaç beygir bilen war mı ?

motorun boyutu epey küçük ama , üstündeki elemanda 14-15 falandır heralde..

dna Türkiye geldide geçti bir daha getirmiyorlar.Bu yaz maslak taraflarında biri satıyordu baya bir konuşmuştuk motoru temizdide ancak yabancı forumlardan takip ettiğimde çokta runner kadar memnun olan yoktu bence güze bir motor motoran mıdır nedir çakmasını yapmaya çalışmış ama çakılmış...Güzel motorya sahibindende satılık var...

Gilera DNA çok çok eski bir model. Ben 2001'de internette görüp aşık olmuştum. sonra bulamayınca burgman aldım ama aklım hep DNA'de kaldı. Yıllar sonra yollarda görmeye başladım. Siteden de benim bildiğim iki arkadaşta var. sahibinden.com'da da görülebilir.

Bu kadar iğrenç bir egzoz olur mu ya motosiklet aşkına

sus çarpılırsın =) salyangoz o. iki zamanlı motorlarda çok iyi sonuç verir ve bence çok şahane duruyor.

Gilera DNA çok çok eski bir model. Ben 2001'de internette görüp aşık olmuştum. sonra bulamayınca burgman aldım ama aklım hep DNA'de kaldı. Yıllar sonra yollarda görmeye başladım. Siteden de benim bildiğim iki arkadaşta var. sahibinden.com'da da görülebilir.

sus çarpılırsın =) salyangoz o. iki zamanlı motorlarda çok iyi sonuç verir ve bence çok şahane duruyor.

egsoz degil sanki piton motora sarılmış motordan bagımsız bişi gibi duruyo:D
ama otomatik vites modelleri ilginc hoş :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
egsoz degil sanki piton motora sarılmış motordan bagımsız bişi gibi duruyo:D
ama otomatik vites modelleri ilginc hoş :)

arkadaşlar yukarda da yazmıştım o eksozu arkadaş kendisi takmış
orjinalınde böyle bir eksoz yok orjinalı böyle bakın. .

bu motoru gördüm cok sevdm henüz motorum yok ama bu scooter old. için tuttum bunu türkiye de var mı acaba bi bilgisini alabilir miyiz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar