gidona bağlanan telefon tutucu

arkadaşlar ben gidona bağlaybileceğim bir telefon tutucu arıyorum doğru düzgün biyerde bulamadım fiyatı uçuk olmassa iyi olur 40-50tl verebilirim yada 60 ögrenci adamız :) ama siz alternatif varsa yazarsanız sevinirim gidon bu

1jmlGA.jpg
[/url][/IMG]

NOT: telefon türkcelt40 fakir işi :D

benimkide böyle bişe...ebaydan aldıydım 8 dolara bekleyebilirm dersen ebaydan al derim yurt içinde fiyatları çok uçuk birde ucuz olanlarda çok dandik.benim telde t40 geçen 200 km sinops giderken ilk defa deneme fırsatım oldu gayet güzel ve ayrıyetten üstten beri kendi lastiği var onlada emniyete almış oluyorsun.benimkinin aynısından bulamadım ama buradan bakabilirsin. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odk...1.A0.H0&_nkw=phone+holder+motorcycle&_sacat=0

teşekür ederim tr de bulamassam buradan alıcam artık ilgilendiğiniz için tşkr :)

bende de drift var, ben devir saatinin üzerindeki cama öpücüklü telefon tutucu takmıştım. Yolda uçmasın diye de kör kelepçe ile bağlamıştım gidona. Gayet sağlam ama estetik açıdan mok gibi.

Driftin gidon çok kısa olduğu için takacak yerde sıkıntı oluyor. debriyaj levyesinin hemen yanına USB şarj cihazı taktığım için orası dolu. Sağ tarafta hiç yer yok.

Son olarak benimde telefon t40 :mrgreen:

Aliexpresten almistik. Gayet guzel ve kullanisli 1 ila 3 hafta arasinda geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar