- Konu Yazar
Her ay direksiyon da bir boşluk hissediyorum. Servise gidiyorum yaptık diyorlar gerçekten ön frene basınca direksiyonda ki boşluk gidiyor. Sonra bir ay geçtikten sonra yine aynı sorun. Servis her zaman aynısını söylüyor bundan sonra olmaz diyor sonra yine aynısı oluyor.
Benim ne yapmam lazım ? Aslında motosikletimin (r25) daha garantisi bitmedi ciddi bir kaza falan da yapmadım?
Çok usandım servise gidip durmaktan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Özellikle ön freni sıkınca takırdama sesi geliyor. Direksiyon eskisine oranla çok hafif yani böyle ağırlık yok bundan dolayı fren yapınca eskisine oranla daha çok kitleniyor direksiyon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
Parça değişecek varsa bunu garantiden değiştirebilir miyim?
Benim ne yapmam lazım ? Aslında motosikletimin (r25) daha garantisi bitmedi ciddi bir kaza falan da yapmadım?
Çok usandım servise gidip durmaktan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Özellikle ön freni sıkınca takırdama sesi geliyor. Direksiyon eskisine oranla çok hafif yani böyle ağırlık yok bundan dolayı fren yapınca eskisine oranla daha çok kitleniyor direksiyon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
Parça değişecek varsa bunu garantiden değiştirebilir miyim?