"Gidon Pad" Yapımı

asm

Arkadaşlar çoğunluğun dediği gibi yaptım bugün

Daha hoş oldu hakkaten.

Köşe taraflar biraz uğraştırdı ve kafam attığı için boş bıraktım az bir yeri :)

asm

Daha iyi oldu hakkaten

Fotoya bakınca bazı yerler beyaz ve kabarık gibi duruyor.

Onlar zamanla güneş göre göre belirsizleşecektir.

şu amortisör uclarına'da bişeyler uydur tamamdır olay fazlada kurcalama sonra dengeli olmaz ..

asm

Şimdi de oralar göz yormaya başladı hakkaten :)

Ellerine sağlık. Çok süper bir paylaşım,böyle fikirlerini hep paylaşman temennimizdir. :cat:

bende yapardım da zaten baya çizildi bundan sora da uraşamam ben ya zati el becerım de senın kı kadar iyi degıldır yapsam öle şekılsız bişiler çıkar ortaya :(

bence cok hos ve kullanıslı olmus asım elıne saglık kardes...alalım bızde benımkınede yaparız demı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vayy...asmcim eline sağlık...şu el becerileri olan arkadaşlara hep imrenirim...peki yağmurda bu kabarmazmı diyosun...

abi öyle deme seninde el becerilerin var bidonlar şahaneydi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya usta guzel olmusta ustune 250R fln yazmssn ya onları neyle yaptnn

Çok güzel olmus arkadasım elıne saglık en ıyısını yapmıssın herseyı para verıp almak mantıklı degıl :)

super fikir! sagolasın!!
Ben de o çiziklere sinir oluyorum - kararıyor beter bir goruntusu oluyor..
-t

asm arkadaş bide şöyle bi alternatif var hani şöle minibüslerin direksiyonlarına torpidolarına filan yapıştırılan beyaz yapışkanlar (eskiden) vardıya onların değişik renk seçeneklerini gördüm geçen aksesuarcıda (aksrayda) tabi uyarmı bilmem ama buda bi alternatif el becerine bravo

asm

asm arkadaş bide şöyle bi alternatif var hani şöle minibüslerin direksiyonlarına torpidolarına filan yapıştırılan beyaz yapışkanlar (eskiden) vardıya onların değişik renk seçeneklerini gördüm geçen aksesuarcıda (aksrayda) tabi uyarmı bilmem ama buda bi alternatif el becerine bravo

Maun kaplama diyorlar o tip yapışkanlara

Arabaların kokpitine göre özel üretiliyor. Aslında belli bir ebatta küçük bir maun kaplama bulunsa onlada yapılabilir. Hatta çok daha iyi olur. (sadece kesme işi uğraştırır)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar