gidon değişikliği ile alakalı yardım

MFM

arkadaşlar ben landcruiserımın gidonunu biraz yükseltmek istiyorum araştırdım ama satılık doğru düzgün bişey bulamadım sahibinden de vardı bişey fakat 60 lira çok kalitesiz geldi gözüme :silent:

nerden temin ediceğimi bilen birileri varsa lütfen yardımcı olsun fiyat konusundada firkir verirseniz sevinirim. ve birde motorun sürüşünü etkilermi kullanım açısından herhangi bi dez avantajı varmı teşekkürler

fikir vermesi açısından paintte kendi yaptığım bi resim yaklaşık olarak böyle bişey arıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bunlar bildiğim kadarıyla 400 $ flandı yannıs bilmiyorsam

MFM

400 dolar biraz fazla gelir bana ya daha uygun bişeyler bulmam gerekiyor teşekkürler

MFM

bu konuda hiç bilgisi olan yokmu arkadaşlar abiler ustalar ablalar?

2004 yılında bende kanuni seyhan 250 c vardı.yanılmıyorsam kanuni seyhan 150 nin gidonun sipariş etmiştim 20 tl.ye onu takmıştım.ama senin resimdeki gibi böyle çok yüksek değildi.bence çin malı motosikletlerin cruiser modellerini incele hoşuna giden markanın gidonu spariş et gelsin.

MFM

2004 yılında bende kanuni seyhan 250 c vardı.yanılmıyorsam kanuni seyhan 150 nin gidonun sipariş etmiştim 20 tl.ye onu takmıştım.ama senin resimdeki gibi böyle çok yüksek değildi.bence çin malı motosikletlerin cruiser modellerini incele hoşuna giden markanın gidonu spariş et gelsin.

evet mantıklı aslında. peki her marka uyarmı bide ben onu kendim paintte yaptım yani belki okadar çok yüksek olur bilemiyorum ama benim boyum 1.80 civarı biraz usun motorda dik oturmak istiyorum ama orjinal haliyle biraz eğilmek zorunda kalıyorum oda sırt ağrısı yapıyor ve bu yaz uzun yolda kullanıcam yani sık sık yazlığa gider gelirim uzun yol dediğim gidiş geliş 250 km :mrgreen: kendimi biraz daha rahat hissetmek istiyorum

sen anladıgım kadarıyla ape hanger tarzı gıdon arıyorsun
sanayiye yakınsan kendin yaptırabilirsin.detay ve işciliğe göre 50-150 tl arası bir fiyata mal olur.
kullanımı fazlasıyla degistirecektir,boyun ve kolların kısa ise tavsiye etmem en azında bir sopa al dene

233760_a.jpg

MFM

ewt istediğim tam olarak bu tarz gidon ozaman bi demircide ölcü falan alıp bi şekilde yaptırıcaz çok saolun hem dediniz gibi eğer kendim yaptırırsam boyuma kollarımın açısına göre bişey yaptırma imkanım olur en rahat olduğum pozisyonda :cat: çok teşekkürler...

peki biliyomusunuz böyle biyer :silent: kromdan yapabilicek gerçi yaza daha var ama belki şubatta geldiğimde de yaptırabilirim havanın durumuna bağlı istanbulda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dudullu'da Demirciler sitesinde veya Tuzla Tersane'de tekne aksesuarı yapan yerlerde.

çok uygun fiyata bulabileceğin yerler var. Mesela TT custom un arka Sokağında Merkez servis var keeway yetkili servisi o sana yardımcı olabilir. Ya da Fulya da redzone var orada da bu gidondan alabilirsin.

kagithane dereye dogru bir sürü boru bükümü sapabilecek yerler var ..tahmini fiyat 50 - 100 tl arasi tutar en fazla ..

MFM

Dudullu'da Demirciler sitesinde veya Tuzla Tersane'de tekne aksesuarı yapan yerlerde.

orda direk kendim yaptırıcam heralde duymuştum krom egzoslar içinde yatçılara yollamışlardı peki bu gidon orda nekadar malolur aşağı yukarı bi tahmininiz varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

kagithane dereye dogru bir sürü boru bükümü sapabilecek yerler var ..tahmini fiyat 50 - 100 tl arasi tutar en fazla ..

sadece bükmesimi 50 100 tutar yoksa tamamen kromuyla falan mı :silent:

su borusunu alıcasın hocam kalınlığına dikkat et boru bükümcüsüne gideceksin istediğin dogrultuda büktüreceksin benim SL yaptırmıştım süper olmuştu.Birde nikelajcıya gideceksin süper budur ;)

MFM

eyvallah abi firkirler ve tavsiyeler için hepinize teşekkür ederim. :rendeer: artık ya şubatta yada yaza resimleri ve nasıl çözdüğümü sizlerle paylaşırım inşaallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar