Gidon Aynası 50cc Motor İçin

Motosikleti
MT 25
Herkese merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim ben 1 tane gidon aynası siparişi verdim 50cc kuba blueberry motorum için mağazaya sorduğum da uyar dedi sıkıntı yok dedi ama elcik plastiği benim tamamiyle bağlı resim olarak göstermek gerekirse şu şekilde;

kuba-blueberry-50cc-pro-dijital-gostergeli-motor-kahve-2021-model__1500022161071934.jpeg

Resimde de görüldüğü gibi gidon topuzu kısmı tamamen plastik yapıyla kapalı o kısmı kessem herhangi bir sorun yaşar mıyım? İlk motorum ve tamamiyle uzağım bu konulara yardımlarınıza açığım :)

Motosikleti
Ns200 15"
Gördüğüm kadarıyla gidonum sonunda topuz var onun oraya takabilirsiniz büyük ihtimal elcik kesmeye gerek kalmaz.

Motosikleti
MT 25
Ama şey elcik ile birleşik orası ondan ötürü o kısmı kesmek gerekir mi diye sordum :)

Motosikleti
Ns200 15"
Ama şey elcik ile birleşik orası ondan ötürü o kısmı kesmek gerekir mi diye sordum :)

Topuz o kısma tam ortadan civata ile sabitleniyor ya allen uçlu civata veya yıldız vida ile sabitleniyor, hah yolda yürürken sizin motosikletinizden gördüm :cherry: şimdi allen anahtarla söküp takabilirsiniz.

Motosikleti
MT 25
Topuz o kısma tam ortadan civata ile sabitleniyor ya allen uçlu civata veya yıldız vida ile sabitleniyor, hah yolda yürürken sizin motosikletinizden gördüm :cherry: şimdi allen anahtarla söküp takabilirsiniz.

Hocam emin misiniz bende çok baktım ama bildiğiniz elcik ile birleşik orası müsait olduğumda fotoğrafını çekip atacağım :)

Eski motorum crpyton da oyleydi.

(O motorda topuz yok arkadaşlar)

Falçata ile duzgunce kes,gidon demiri görunecek aynalari oraya tak.

Bu arada sağ kola dikkat et,gaz elcigi rahat hareket etmesi lazim,gerekirse takacagin aynanin topuzuyla gaz elcigi arasini hafif açtir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Hocam emin misiniz bende çok baktım ama bildiğiniz elcik ile birleşik orası müsait olduğumda fotoğrafını çekip atacağım :)

Gördüğüm motosiklet bunun aynısıydı, giderken baktım ve tam o bahsettiğimiz yerin ortasında allen başlı civata vardı, buda bildiğim üzere takoza alamet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar