Gidon açısı???

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Motor park halindeyken gidonu tam sağ yapınca elcik ile depo arasındaki mesafe ile, tam solda elcik ile depo arasındaki mesafenin, hangi konuda belirleyici olduğunu ve bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yani motorun gidişinde falan bir problem hissetmedim ama sol daha acık gibi orjinali nedir ne olması beklenir???

sol daha açıksa motor daha önce sağa yattımı...sağa yattıysa gidonu biraz büktüğünden aradaki mesafeti yaklaştırmıştr.

peki normalde eşit midir? sağa hafif yatmışlığı var, sağ dar ise sağa mı ceker ne olur yani? ben sürerken herhangi bir sıkıntı göremedim de birde nasıl düzeltmek lazım. videolarda izliyoruzya gidon kilidini kırarken ayaklarıyla itiyorlar öyle itsek ne olur?

yok gidon eğilmişse sadece sağa sola çekmez dediğin gibi hafif bi gidon eğriliği görülür.gidonu düzelttirsen yeter.zorlayarakta düzeltebilirsin ama görmeden bişe diyemiyorum.

daha önce sökmüşlerse ortalı montaj yapamamış olabilirler. Bağlama aparatlarındaki izlere bi bakıver. Sola ya da sağa kayma var mı?

arkadaşın cbr250r sol tarafa düşmüş ve gidon şu anda hafif sağa doğru iken düz gidiyo motor. bunu nasıl düzeltebiliriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar