Gidiyor Gönlümün Efendisi

Konuyu sen niye dert ediyorsun ki, adam kendi acti basligi trollemekle mesgulken :)

Yine de bir yorum birakayim ;

Mt 7 2 silindir alacagina Xj 6 al 4 silindir al, r6 blogu var hem :king:

Niye uyandırdın kı adamları tatil gunumde trol yapıyordum bıraz mizahı olan anlıyordu zaten :)

niye bu kadar ustune gidiyorsunuzki olabilir bir iki bira icip eve gitmistir yolda durdurmuslardir sonucta araci orda birakip donulmezki sadece senaryo yazdim gecmis olsun mt7 de super makine ya :D

oo rakı masası mı var çağlar:) beni de yazın!::friends:::friends:::friends:
içerim, ama ben düz yolda başı dönen sarhoşken hayattaa binemeem :) artçı kabul olunur moduna girerim hemen kaytarırım,
içen adamında arkasına binmem walla onuda solim... düştüm baya acıor kolum hala :)

ana konuya gelince,
ne monster ne mt otur oturdugun yere... izin verio muyuz bakalım? bi elini yuzunu yıka :p kaptın olayı ..
yok sana öneri o yuzden!

oo rakı masası mı var çağlar:) beni de yazın!::friends:::friends:::friends:
içerim, ama ben düz yolda başı dönen sarhoşken hayattaa binemeem :) artçı kabul olunur moduna girerim hemen kaytarırım,
içen adamında arkasına binmem walla onuda solim... düştüm baya acıor kolum hala :)

ana konuya gelince,
ne monster ne mt otur oturdugun yere... izin verio muyuz bakalım? bi elini yuzunu yıka :p kaptın olayı ..
yok sana öneri o yuzden!

2 artçı taksiyle gidelim en güzeli bana bu taksiyi lütfedermisiniz ? :rendeer:
Benımde yüzüm acıyor airbag etkisi galiba :flower:
Tamam ya almıyorum motor kızmayın hemen önce sizin rızanızı alayım sonra alırız bisiler ::sorcerer

Forumumun yüce boşları yorumlarını yaptılar levent abı ve keremımın yorumları gayet mantıklı geldı bana içmeyen motorcu bizden degıldır :queen:

Bos dedigin adamlarin (bana gore forumun aktif ve duzgun mesaj yazan uyeleri kendileri) mesajlari ile bayagi bir begeni almis.

Trolleme denemen bana gore ;

WASTED :farao:

:mrgreen:

Bence önce kurallar dahilinde araç sürmeyi öğrenin ondan sonra motor hayallerinize devam edersiniz.

Alkollü bir şekilde binip ehliyeti kaptırmayı göz alan kişi,
Ehliyetsiz binip ceza yemeyi yada kaçmayıda kolaylıkla göze alır kanaatindeyim..

bence sen hiç bir taşıta sürücü olarak binme kendi hayatını hiçe sayıyor olman başkalarının hayatlarını önemsemiyor anlamına gelmez ben şu halimle 3 boğaz bakıyorum bana birşey olsa ne olur ne yaparlar hele alkollu biri gelip çarpsa ölsem mesela hoş kime anlatıyoruz kendini düşünmeyen adamın başkasını düşündüğü nerde görülmüş

Olm karikatürüm çok yerindeydi hiç fav almamış. Gidip kenarda üzülecem ben :D

Bos dedigin adamlarin (bana gore forumun aktif ve duzgun mesaj yazan uyeleri kendileri) mesajlari ile bayagi bir begeni almis.

Trolleme denemen bana gore ;

WASTED :farao:

:mrgreen:

Herkesin yanlış yaptığı şeyi sen doğru yaparsan; Herkesin yaptığı doğru, senin yaptığın yanlış olur // Dostoyevsky //

Yani şair burada diyorki siz kalabalık olabilirsiniz ama ben haklıyım.

Edit; bende gaza geldim diyorumki 'ben tek siz hepiniz ulen' :D

ciddimisiniz ?

cağlar alkollü kaza yaptın ve hala alkollu motora binecemmi diyorsun. ve arkadaşları ( !!! ) sizde bunu onaylıyormusunuz.

1 kere alkollü motora bindim artçım annemdi, biradar 1 ay yanıma gelmedi . o gün bugündür yarım bardak biradan sonra motora binmem. içelim mi olur hadi gidelim içelim. ama gelirken ticari taksi yada otobüs kullanın lütfen.

Son düzenleme:
Herkesin yanlış yaptığı şeyi sen doğru yaparsan; Herkesin yaptığı doğru, senin yaptığın yanlış olur // Dostoyevsky //

55185c94f4211.jpg

satarım xj6 ı sana martta buraya bırakıyımda yorumu dursun hany..::cheeeeer::xrock::

ciddimisiniz ?

cağlar alkollü kaza yaptın ve hala alkollu motora binecemmi diyorsun. ve arkadaşları( !!! ) sizde bunu onaylıyormusunuz.

1 kere alkollü motora bindim artçım annemdi, biradar 1 ay yanıma gelmedi . o gün bugündür yarım bardak biradan sonra motora binmem. içelim mi olur hadi gidelim içelim. ama gelirken taksi yada otobüs kullanın lütfen.

Yok abi motorla yapmadım arabaylaydım motora kesınlıkle alkollu bınmem arabada koruma var ama motorda yok bıde acıklama gereksınımı duymadım yazan kısılere arabayla gıtmek zorundaydım o yuznden bındım

ferhat naber? buluşuyoz mu yarın motolandde bi yağ değiştircem sonra akalım :queen:::puro::::xrock::

2 artçı taksiyle gidelim en güzeli bana bu taksiyi lütfedermisiniz ? :rendeer:
Benımde yüzüm acıyor airbag etkisi galiba :flower:
Tamam ya almıyorum motor kızmayın hemen önce sizin rızanızı alayım sonra alırız bisiler ::sorcerer

ah tabi, şu durumda taksi en dogrusu Çağlarcım :)
Biz kazazeeler.. Aynı gün hemde tey allam..

Motor için yaza vınn vınnn :)

Sen her ehliyet kaptirdiginda cc yukselticeksen seneye h2 ye talipsin kardo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar