xbuky Katılım 21 Haz 2014 Mesajlar 441 11 Ara 2014 Konu Yazar #1 Arkadaşlar gönderdiğim mesajlara nereden ulaşabilirim ya bir türlü bulamadım 3 4 seçenek var alt tarafı yine de bulamadım ilk kez lazım oldu
Arkadaşlar gönderdiğim mesajlara nereden ulaşabilirim ya bir türlü bulamadım 3 4 seçenek var alt tarafı yine de bulamadım ilk kez lazım oldu
Uğur1 Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 24 Haz 2011 Mesajlar 5,250 11 Ara 2014 #2 "Üye Kontrol Paneli"ni tıklayınız. Sol tarafta mesajlarım yazan bir kısım olacak. Orada 2.sırada gönderilen mesajlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
"Üye Kontrol Paneli"ni tıklayınız. Sol tarafta mesajlarım yazan bir kısım olacak. Orada 2.sırada gönderilen mesajlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
LynXMaSTeR Katılım 30 Ağu 2014 Mesajlar 5,463 11 Ara 2014 #3 eğer mesaj gönderirken "bir kopyasını giden mesajlara kaydet" butonu aktif değilse giden mesajlar kısmında çıkmıyor.
eğer mesaj gönderirken "bir kopyasını giden mesajlara kaydet" butonu aktif değilse giden mesajlar kısmında çıkmıyor.