Ghost Rider Trailer (2007)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıkı bi filme benzioo..Bi kere kadro süper...:cat:
S&S

Sıkı bi filme benzioo..Bi kere kadro süper...:cat:
S&S

başrolde benim adamım var zaten, sinemada izlemezsem ayıp olur :queen:
gerçi biz kendisiyle başbaşa da izledik ama neyse özele girmiim :p :queen:

teşekkürlerrr adminimiz :rendeer:

Son düzenleme:
:cherry: 1000km ha iyimiş :) fazla abarmamışlardır işallah yoksa göremeyiz valla 1000km hızda

ghost rider yakinda sinememalrda bence kacirmayin

cogunuz biliyosunusdur bilmeyenlerede ben haberim istedim nicholas cage we hizli we ofkelki 2 filminden taniyacagimiz sexy bayan eva mendes bu filmde bas rolleri baylasiyolar

filmin konusunu anlatmak istemiyorum fakat seytan ile anlasma yapan bir motosikletcinin basindan gecen bir oyku bence kesinlikle izlemesilisiniz filmin fragmanini http://www.sonypictures.com/movies/ghostrider/ buradan izliyebilirsiniz simdiden iyi seyirler

kabuto kardeş tarih vermemiş bende bi hevesle açtım baktım tarih falan yok.... :) bi de tarih versen....

bayaa yakın tarihmişşş:cherry:
o zamana kadar hızlı ve öfkeli'yi sinemada izleyemenler için cd si çıkıyor. yakındır. şubat ayına kadar hızlı ve öfkeli ile idare etmek lazım:p

Yav sitede millet konusuyor ghost rider diye.Çok merak ettiydim,diyodum heralde eski filmdir ama iyi oldu bunu gördüğüm çok sağol.

Skull boyle bir konu açmıstı sanırım!

Son düzenleme:
Ya bu ghost rider varya bizim motorcuda adını ondan almış.Amerikada tapıyorlar bu karaktere.Marvel kahramanlarından.Hakkatende sağlam maceraları vardır.Türkiyede çıkartmadılar.

Böle bir film izledim cd cilerde var şuan HIZ ÇETESİ ne alakaysa :) ama motosikletlileri izlemek isteyipte bilmeyenlere duruyurulur

Bu filim şubattamı gösterime girecek????Yada film hakkında daha geniş bilgisi olan varmı

abi haziranda falan turkiye gostermi olucak die biliyorum . biliyosunuz 3. dunya ulkesi oldugumuz icin filmler cok gec vi<yona giriyor turkiyede

paylaşım için teşekkür ederim.
Bu filme Eva Mendes için gidilir diyorum siz anlayın artık gerisini :)

gideris gideris... alper yap organizasyonu... ne zaman gösterime giriyormuş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar