- Katılım
- 12 Nis 2012
- Mesajlar
- 326
- Konu Yazar
- #1
Hastayım bu alete :queen:
şasi 600 cc bir motor şasisine benziyor tekerlekler zaten araba lastiği kendinizde yapabilirsiniz tabi baya bir uğraş ister
Far ve tekerlek takılmış bidona benziyor bence, ya da çocuk parklarındaki plastik oyuncaklara..
Atölye olduktan sonra yapımından yana sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle, asıl sıkıntı resmiyet olur diye düşünüyorum ben. Ayrıca bu araç bildiğim kadarıyla homemade değil, bmw'nin tasarımı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Kişisel görüşünüz birşey diyemem ancak sanki araçla husumetiniz varmış gibi yazmışsınız. :queen:
Tabi ki tamamen zevk meselesi ancak tasarıma çok önem verdiğim için hiç beğenmedimBu arada bu araç bmw nin olamaz. Yani olmasın lütfen
BMW böyle bişey yapmış olmasın
Düzeltiyorum.
Videodaki çok şekilsiz geldi ancak alttaki fotoda çok güzel duruyor.
http://userdata.modix.de/userdata/4407/files/quadster schwarz.jpg
Hatta arttırıyorum: 1200 cc BMW motoru varmış üzerinde
Ama yine de bi lazarex wazuma değil
http://loyalkng.com/wp-content/uploads/2009/08/lazareth_wazumav12_02.jpg
Wazumayla devrilene bir wazuma benden hediye
GG nin ağırlık merkezi 1.5-2 kat daha yüksek neredeyse (yolcuyu da sayıyorum). Ağırlık merkezi çok aşağıda o aracı devirmek bir yere çarpmadıkça imkansız. Yani virajda devrilmez, en kötü ihtimalle yolu tutamayacak kadar hızlıysa savrulur. Ki savrulma diğer quadlar için de geçerli.
GG taurus 3 tekerlekli bu arada.
Hiçbirimizin ne gg si ne lazareth i yok şu anda
Hatta bence ikisi de çok çirkin çünkü benim değil , ben güzele güzel demem benim olmayınca hesabı
Bu arada lazareth de 5000 cc v12 bmw motoru var ethanolle çalışıyor ve 500 hp civarı güç üretiyor. Tabi bunlar ülkemizde farklı anlamlara geliyor. Örneğin kol gibi vergisi var. Bakımları belini büker. Yakıtı kötürüm eder. gibi...
Bu aleti şehirde kullanmanın bir adı varsa oda gösteriştir.arabadan tek farkı üstü açık.uzun yola gitmek için üretilmiş.maddiyat müsaitse seyahet etmek için FAZLADaN alınır.
Ben bütçe ayırmış olsam bunun yerine piagio mp3 yourban alırım.2 tekerli motosikletler hem güven veriyor görüntüsü çok iyi.
Benimki sadece bir fikir.motosikletin verdiği keyfe gelice dostum 17 yaşımda ehliyetimi aldım ve kendime gerçek bir 2tekerli motosiklet alıp ist kuryelik yapmaya başladım.(cbf150) ben motosikletin keyfini kafamda yarılan kaskla çıkan omzumla öğrendim.ehliyetim kaza ve ceza puanları yüzünden 2sefer sınırdan döndü.o günden bu güne kadar 26 yaşımdayım şahsıma ait 6 motosikletim oldu.şu an scooter kullanıyorum ve arabamı 2008 yılında sıfır aldım şu an 30 bin km de.sence motosikletin zevkini anlamışmıyım yoksa bazılarının dediği gibi beni delimi bi şey yaptı araba dururken motora biniyorum.ben hedef gözetmeden fikir beyan ettim ve istanbulu ve büyük şehirleri kastettim.köy yerinde binersin yoksa..insanları tanımadan yorum yapma.