Geziye hazırlık!!!

bende satıyorum nolmuş birine artçı oluruz :mrgreen: Tek motorda beş kişi gezi yaparız zuaaa :)

oh oh bandırmalı arkadaşlar görüyorum ne hoş ben geziye varım bencede şimdiden bi kabaca kimler var belirleyelim daha sonra ayrıntılı haberleşiriz :cat:

2 sene sonra muhtemelen haziran da karadeniz turu yapıcaz katılmak isteyen varsa buyurabilir :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
1 sene önceden yapılan araştırmaya bak. ben haftasonu için bile hava tahmişn raporları, yol bakım çalışmaları var mı diye meteo, trafik gov.tr lerde gezelim. yol+yakıt+masraf hessapları yapıp sonra da heyecandan uyumayalım, adam 1 sene önceden topic açmış, bir de "antalyaya akıcaz, para lazım değil diyor...

aklıma 2 alternatif geliyor,
1- palyaçoluk yapacak
2- palyaçoyla...... ( +18)

saygılarımla :bounce:

1 sene önceden yapılan araştırmaya bak. ben haftasonu için bile hava tahmişn raporları, yol bakım çalışmaları var mı diye meteo, trafik gov.tr lerde gezelim. yol+yakıt+masraf hessapları yapıp sonra da heyecandan uyumayalım, adam 1 sene önceden topic açmış, bir de "antalyaya akıcaz, para lazım değil diyor...

aklıma 2 alternatif geliyor,
1- palyaçoluk yapacak
2- palyaçoyla...... ( +18)

saygılarımla :bounce:

:cat: ben yarın maltepeye gidebilecekmiyim diye düşünürken insanlar nasıl bu kadar uzun vadeli planlar yapabiliyor hayret doğrusu...

Denizli İl Temsilcisi
bende 20012 de askere gidicem :D şimdiden söliiim dedim tam tytz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar