Geziye hazırlık!!!

Arkadaşlar bu yaz için büyük bi motor gezisi düşünüyoruz şimdiden 2 kişi olduk güneye inmeyi düşünüyoruz bize katılmak isteyen arkadaşlarla sohpet etmek isterim motorum 250 mct arkımında)bu seviyede motoru olan arkadaşlar özellikle beraber bir yaz dostluğuna katılabilirsiniz!!cvp bekliyorum:d...grup genelde 18-20 yaş arası olmalı...tahminimizce gezimiz çanakkaleden başlıyacak ama gelen arkadaşların şehirlerine göre ortalama şehir bulunacak..bu arada antalyaya kesin akıcaz:D
pek fazla masrafa gerek yok zaten benzin paranız olsun yeterli!!!
eğer aranızda bu tarz arkadaş varsa tanışmak isterim

Son düzenleme:
aman dikkat yağmura takılmayın bu aralar havalar pek bi kötü

valla 2010 yazında motor alırsam gelirim ama istediğiniz ortama yaş tutmuyo 17 be :)

havalar buralarda çok kötü değil ondan sanırım şu günlerde diyor :D

yaza kadar kıim üle kım kala :mrgreen:

bırde bu duyurunu gezi duyuruları bölümüne açmanı tavsıye ederım

havalar buralarda çok kötü değil ondan sanırım şu günlerde diyor :D

bandırmada 2 gün önce hava felaketti banvit sular altında kaldı bilmem kaç trilyon zarar varmış bugün hava iyi dünde fena değildi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

Arkadaşlar bu yaz için büyük bi motor gezisi düşünüyoruz şimdiden 2 kişi olduk güneye inmeyi düşünüyoruz bize katılmak isteyen arkadaşlarla sohpet etmek isterim motorum 250 mct arkımında)bu seviyede motoru olan arkadaşlar özellikle beraber bir yaz dostluğuna katılabilirsiniz!!cvp bekliyorum:d...grup genelde 18-20 yaş arası olmalı...tahminimizce gezimiz çanakkaleden başlıyacak ama gelen arkadaşların şehirlerine göre ortalama şehir bulunacak..bu arada antalyaya kesin akıcaz:D
pek fazla masrafa gerek yok zaten benzin paranız olsun yeterli!!!
eğer aranızda bu tarz arkadaş varsa tanışmak isterim

bu arada önümüzdeki yaz içinse bende bandırmadayım sizlere katılmak,tanışmak isterim yaş 18 bitti :)

arkadaşlar özür dilerim eve gelmedim için cvp yazamadım 2010 yazı için...
bu arada yaş sorunu pek önemli deil!içinde gençlik olan tüm herkez katılabilir...
yakında maddi olarakta aşşa yukarı bilgi vericem ii günler

Son düzenleme:
yaw benim motor yok ama nisanda almayı düşünüyom
150 cc düşünüyom bilmem ki uzun yola çıkar mı?
bi de benim yaş 33 ihtiyarmı kalırım aranızda?
zevkli olur ama antalya fethiye yapar döneriz ank ya

arkadaşlar özür dilerim eve gelmedim için cvp yazamadım 2010 yazı için...
bu arada yaş sorunu pek önemli deil!içinde gençlik olan tüm herkez katılabilir...
yakında maddi olarakta aşşa yukarı bilgi vericem ii günler

kırdın kalbimi bikere yaş 42 ben gelmiyecem:queen:

bende katılmak isterim ama ben daha almadım bende 250 mct alıcam 17 yalımı ekimde tam dolduruyorum bu yaz alıcam motoru katılmak isterim tabi kabul ederseniz

arkadaşım bizim iş yattı arkım motorunu satıcak durumu acil herkezden özür dilerim
ama siz isterseniz kendi araanızda oluşturabilirsiniz grubu ii günler

işte rahat olun relaks olun iyi düşünün şartları kollayın bılgi alın önünüzde zaman cok yarın cıkıyormuş gıbı olmayın rota cızın açılmış topic lerde okuyun neler yazılmış sonra kendınızden emınsenız acın konuyu benım üstüme vazife değil ancak bu böyle olur abi tavsıyesine olacak şimdi 8 ay sonrası için konu açılıyor ve 4gün sonra boş hıkaye oluyor

ne dersiniz arkadaşlar ben motoru alırım yaza kadar grup oluşturup akalım mı hem yaş sınırıda olmaz:d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 PM ----------

abi çok haklısın herşey planlı oldunda daha eylenceli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar