Geziler Ve Katkilari

Kolay değil elbette gezileri kaleme almak. Ancak tıpkı motosiklet sürmeyi öğrendiği gibi isterse insanoğlu gezileride kaleme alabilir. Elbette bakış açılarımızda da farklılıklar olacaktır. Zaten bu farklılıklar zenginliğimizinde göstergesidir diye düşünüyorum.
Gezi; sadece gidip görülüp gelinen yer olmamalı. Yoldan, motosikletimizden, birbirimizden hatta hatalı sürücülerden bile öğreteceklerimizin yanısıra öğreneceklerimizde olmalı!
Grup nasıl gidilir, nasıl yönetilir, yolda neler önemlidir bazen anlatılsada yaşanınca daha anlamlı olarak insanda kalıyor...
Son haftalarda Çukurovalı motosikletçilerin arasına benim gibi yeni yeni arkadaşlar katılıyor. Ustaların elbette her hareketini yeni arkadaşlar dikkatle izliyor. Bu nedenle geziler gezip görüp eylenip dönmenin ötesine geçmeli. Bu gezilerde deneyimli arkadaşlarin bilgilerini paylaşmalarını, hatalarımızı söylemelerini beklerken bizlerinde eleştirilerine kulak vereceklerini umuyoruz.
En son katıldığım geziden resimleride sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler....

Geziler sosyal bi aktivedir her yönden insanı geliştirir sade motolarla gezmek değil herhangi bi köye gidip adetlerini öğrenmek sizi eğlendirmeye yetebilir, insanlarla tanışmak güzeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar