Gezi rotam nasil olmali

Merhaba abilerim henuz 18 yasinda genc ve yeni bir motorcuyum 5 sene ehliyetsiz 1 senedirde ehliyetli kullaniyorum ...
Mugla bodrumdayim kendi kendime gunu birlik bir gezi yapmayi planliyorum nereye gideyim ne yapayim profosyenel fotograf makinem ve cbr 125 r im var bana rota ve gezilcek yer tavsiye ederseniz size bir fotograf soleni yasatmayi dusunuyorum :)

daha önce uzun yol tecrüben olup olmadığını bilmemekle birlikte çevrende ilgi çekebilecek ve 300 km mesafeyi geçmeyecek şekilde bir rota planlayabilirsin.turistik bir harita al eline,sonra seç bir yer,bin motoruna sakin sakin takıl bize de o şöleni yaşat. :)

Merhaba abilerim henuz 18 yasinda genc ve yeni bir motorcuyum 5 sene ehliyetsiz 1 senedirde ehliyetli kullaniyorum ...
Mugla bodrumdayim kendi kendime gunu birlik bir gezi yapmayi planliyorum nereye gideyim ne yapayim profosyenel fotograf makinem ve cbr 125 r im var bana rota ve gezilcek yer tavsiye ederseniz size bir fotograf soleni yasatmayi dusunuyorum :)

Kardeşim ben örende oturuyorum. Haftasonu bodruma TVS Apache 150 rtr almaya gideceğim. Bodrum-Mumcular-Ören yolundan yada Bodrum-Milas arası bana eşlik edebilirsin.

Mumcular-Ören Güzergahının bir kısmını buradaki gezimden görebilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/101206-cokertme-turu.html

dt-MIPA.jpg
[/URL][/IMG]
yakın güzel ve değişik yerler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar