Gezi planı

İyi günler arkadaşlar. Yaz için gezi planım var daha erken ama. şimdiden para vs. planlarmı yapmayı düşünüyorum.

Birde geziyi pansiyon'damı yoksa, kamp kurarakmı yapsam diyorum?

yA0Gpy.png

Rota Şu şekilde Gidiş geliş 530 Km' yorucu olurmu acaba güzergah iyimidir ?

Motosikletim Tvs Apache 30. bin km'de.

Kız arkadaşım ile gideceğim yani artçı olucak haliyle.

Birde marmaris'de uygun bütceli yer bilen varmı?

Deneyimli abilere sorarım :)

Son düzenleme:
150 cc biraz yora bilir 2 kişi olacağı için ama saate bir mola verirseniz hiç bir şey olmaz ben senin yerinde olsam kamp yapardım en güzel daha zevkli

İyi günler arkadaşlar. Yaz için gezi planım var daha erken ama. şimdiden para vs. planlarmı yapmayı düşünüyorum.

Birde geziyi pansiyon'damı yoksa, kamp kurarakmı yapsam diyorum?

http://i.hizliresim.com/yA0Gpy.png

Rota Şu şekilde Gidiş geliş 530 Km' yorucu olurmu acaba güzergah iyimidir ?

Motosikletim Tvs Apache 30. bin km'de.

Kız arkadaşım ile gideceğim yani artçı olucak haliyle.

Birde marmaris'de uygun bütceli yer bilen varmı?

Deneyimli abilere sorarım :)

Çadırlı geziler konusunda çok tecrübeliyim diyemem ama iki kişi + kıyafet + çadır malzemesi + gıda vs derken motorunuz sanki bunlar için biraz ufak.

Çadırlı geziler konusunda çok tecrübeliyim diyemem ama iki kişi + kıyafet + çadır malzemesi + gıda vs derken motorunuz sanki bunlar için biraz ufak.

Hiç tecrübemiz yok eziyet olmuyordur inşallah çadır işi falan ? :)

Küçük diyorsanız. çadır işini iptal ederim. sadece bir kaç parça alırız yanımıza o kadar.

1 sırt çantası 1 topcase 1 bagaj ustu çanta ile otelde kalarak yapabılırsınız kamp malzemesi taşımak çok zor o motor ile

Ben senin yerinde olsam kız arkadaşımla çadır vs eziyet işlerine girmem. Madem planın ve tarihi belli şimdiden booking.com a bakmaya başlarsan çok uygun fiyata eli yüzü düzgün kalacak yer bulabilirsin.

kamp harıcınde bir bayanla çadır işi riskli aga memlekette adamın poposunu keserler

Eziyet!!

Motosiklet candır. Çadır Canan.
Motosiklet alıp başını gitmekse. Çadır sokup başını yatmaktır.

Çadır tecrübeniz yoksa bi kaç kez tek başnıza tecrübe etmenizi tavsiye ederim. memnun kalırsanız, kız arkadaşınızda sizin kafanda ise problem olacağını sanmam. yükleme konusu ise topcase, topcase üstü, heybeler ve depo üstü ile halledilir diye düşünüyorum.

Tamam o zaman arkadaşlar verdiğiniz siteden bakayım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------

Eziyet!!

Motosiklet candır. Çadır Canan.
Motosiklet alıp başını gitmekse. Çadır sokup başını yatmaktır.

Çadır tecrübeniz yoksa bi kaç kez tek başnıza tecrübe etmenizi tavsiye ederim. memnun kalırsanız, kız arkadaşınızda sizin kafanda ise problem olacağını sanmam. yükleme konusu ise topcase, topcase üstü, heybeler ve depo üstü ile halledilir diye düşünüyorum.

Tek başınada sıkıcı olur diye düşünüyorum etrafımdada yokki bu şekilde bir gezi yapıcak olan kendi aramızda geziye çıksak belki forumdan çıkar. bu aralar çok sıkıldım, farklı şeyler arıyorum. hem tecrübe edinmiş olurum.

Marmaris-datça yolu üzerinde 24.km'de çubucak çadır kampı vardır, restoranı marketi ıvırı zıvırı gayet nezih bir yer tavsiye ederim illa çadırla çıkacaksan. ayrıca, eğer tarihler belliyse şimdiden rez. yaptırarak içmeler tarafındaki otellerde çok uygun konaklayabilirsin. o bölge ile ilgili bir sorun olursa da cevaplamaya çalışırım. gidilip gezilecek yerler falan..

Tamam o zaman arkadaşlar verdiğiniz siteden bakayım :)

Bir de naçizhane kendi deneyimlerimden bir kaç tavsiyede bulunayım. Marmaris merkezdeki otel-Pansiyonlar fiyat olarak daha uygundur. Kalacağın yeri kıyıdan ve marinadan çok uzak seçmezsen gece eğlencesi sizin için daha rahat olur. Barlar sokağı marinaya yakın, yani Marmaris'e girip kıyıya indiğinde sol tarafında kalıyor (booking.com da haritada da görebilirsin). Biz gittiğimizde yaklaşık 1km mesafede kalmıştık, fazla zorlanmadan yürüyerek ulaşabildik.

Gece hayatında çok sayıda club olmasına rağmen eli yüzü düzgün olan Areena'dır (diğerleri her sene ismi değişiyor olabilir). Ev yemekleri seviyorsan çarşı içinden geçerek Meryem Ana lokantasını bulabilirsin, yemekleri güzel ve fiyatlar uygun. haricinde kıyı boyunda tüm restoran ve barlarda yemek çeşitleri de fiyatlar da aşağı yukarı aynı.

Gezmeyi, etrafı keşfetmeyi seven bir yapınız varsa; zaten Marmaris'in içinde pek denize falan girmeyin. İçmeler fena değil, daha ilerde Turunç var mutlaka gidip görülür (Turunç'a giderken yol üzerinde çok güzel bir seyirtepe var, tüm Turunç ayaklarının altında güzel de gözleme yapılıyor). Turunç'un ilerisinde Kumlubük var, buralar hep gezilir görülür. Ama denize girmenin en güzel ve temiz yolu tekne turu. Akşamdan marina boyunca tekneleri görüp pazarlığı yapılabiliyor (size tavsiyem tekneyi seçerken üst katta şemsiye ya da gölgeliği olanı seçmekte fayda var, yoksa da konuşun size şemsiye ayarlamasını garantiye alın). Kızkumu mutlaka ve mutlaka görülmeli, hemen dibinde beach club var kahvaltısı çok güzel tavsiye ederim. Sedir adası da görülecek yerler arasında.

İyi eğlenceler...

Bir de naçizhane kendi deneyimlerimden bir kaç tavsiyede bulunayım. Marmaris merkezdeki otel-Pansiyonlar fiyat olarak daha uygundur. Kalacağın yeri kıyıdan ve marinadan çok uzak seçmezsen gece eğlencesi sizin için daha rahat olur. Barlar sokağı marinaya yakın, yani Marmaris'e girip kıyıya indiğinde sol tarafında kalıyor (booking.com da haritada da görebilirsin). Biz gittiğimizde yaklaşık 1km mesafede kalmıştık, fazla zorlanmadan yürüyerek ulaşabildik.

Gece hayatında çok sayıda club olmasına rağmen eli yüzü düzgün olan Areena'dır (diğerleri her sene ismi değişiyor olabilir). Ev yemekleri seviyorsan çarşı içinden geçerek Meryem Ana lokantasını bulabilirsin, yemekleri güzel ve fiyatlar uygun. haricinde kıyı boyunda tüm restoran ve barlarda yemek çeşitleri de fiyatlar da aşağı yukarı aynı.

Gezmeyi, etrafı keşfetmeyi seven bir yapınız varsa; zaten Marmaris'in içinde pek denize falan girmeyin. İçmeler fena değil, daha ilerde Turunç var mutlaka gidip görülür (Turunç'a giderken yol üzerinde çok güzel bir seyirtepe var, tüm Turunç ayaklarının altında güzel de gözleme yapılıyor). Turunç'un ilerisinde Kumlubük var, buralar hep gezilir görülür. Ama denize girmenin en güzel ve temiz yolu tekne turu. Akşamdan marina boyunca tekneleri görüp pazarlığı yapılabiliyor (size tavsiyem tekneyi seçerken üst katta şemsiye ya da gölgeliği olanı seçmekte fayda var, yoksa da konuşun size şemsiye ayarlamasını garantiye alın). Kızkumu mutlaka ve mutlaka görülmeli, hemen dibinde beach club var kahvaltısı çok güzel tavsiye ederim. Sedir adası da görülecek yerler arasında.

İyi eğlenceler...

Tamamdır dediklerinizi bir bir kaydediyorum.. Marmarisin TurgutKöy denilen yerine gitmiştim geçen sene oralarda çok güzel :)
gitmediyseniz tavsiye ederim. :) uygun fiyatlı pansionlar var bulduk verdiğiniz sitede. bir kaç günü rezervasyon yapmayı düşünüyorum.

saolun arkadaşlar :)

merhaba bende yazın istanbul dan başlayarak çanakkale izmir ve ordan bütün kıyıyı dolaşarak muğla ve tekrar dönüş düşünüyorum tarih belirlemedim ortama 2000 km yapmayı planlıyorum ekipman tedariğine başladım tencere tava misali
çadırım var ama büyük 2 kişilik kaliteli bir çadır uyku tulumu aldım geriside gelir zaten kamp için tencere tava fener vs vs yazın gidecek arkadaşlar varsa iltibata geçe biliriz bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar