gezi fotoğrafları sergisi - ölümsüz bir hatıra !!! -

güzel gezmişsin usta niye o ilk mesajındaki lafları etmeyin deme gereği duydun anlamıs değilim süper resimler macera süper yani herşey tebrik ederim ;)

adana deilmi harbiden 10 numara yer gezilecek görülecek okadar yeri varki arkadasımız geçmişte zaten kutlarım gezilerinin devamını beklkeriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geziniz ve paylaşımınız çok güzel, makinanız daha iyi olsaymış çok harika kareler elde edebilirmişiniz..

bu da benden
f800.jpg

Gerçekten çok güzel :cat:

ben kötülük yaptım sanırım aslında. bu topiği açan arkadaşımız 1000rrı ile adanada kaza yapan arkadaşmış :pale: çok özür dilerim.. ama resimlerde büyülendim hakikatten..

yaşasın enduro keyfii çokk iii olmuş

Çok güzel kareler...Sahi Mustafa Kemal nerelerde? En son 2007 sonunda mesaj yazmış. Motor üzerinde bir resmini görmeyi bekliyorum hala :cat:

özellikle ilk baştaki fotoğraflar mükemmel olmuş. sana da fotoğraf makinene de motoruna da Allah kaza bela vermesin.

usta gerçekten çok iii bi gezi.. ya bmw 650 tavsiye edermisin . dükkanda iş amacıyla bende activa kullanıyorum. haftasonları gezmek için tigrina aldım kanuni. şimdi kanuniyi değiştirmek istiyorum tavsiye edermisin bmw ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar