Gezi esnasında köy köpekleri saldırdı [Video]

İsmi duyulan şahin kaya kanyonunu görmeye gittiğimiz esnada köy içinden geçerken köpekler pek sevmedi bizi.

Merhaba benim de en korktugum konu bu kopegi gorsem sikinti yok da anide firlayinca insan bi an panik oluyo en azindan ben oyleyim.

biz de meşhur bir söz vardır:
"köpekli köyde değneksiz gezilmez"
Geçmiş olsun.

:) evet birde beyaz renkli bir köpek saldırdı yağmur yüzünden kamerayı çantama koymuştum çekemedim artcım çok korktu az kalsın düşecektik :)

panikle hızlanmak daha kötü olabilir. bırakın kovalasın. belki yüzlerce kez aynı şeyi yaşadım hiçbirinin üstüme atladığını görmedim. kovalayıp bırakıyorlar. hatta durmak bile daha iyi. durup bekleyince sakinleşiyorlar, sonra ağırdan hareket edince sallamıyorlar bile. (istisnalar hariç)

Motora baska ne aksesuar taksam diye dusunuyordum bak fikir vermis oldun. Iki tane kopeksavar alip gidona guzel bir tus ayarlayayim :D

Köpek saldırılarından pek etkilendigimi soyleyemem. Ama kaçacaksanizda kopege yaklasirken yavaslayip sonra kontrollu sekilde ivmelenin. Bunu hesaplayamiyorlar. Genelde durdugunuz zaman da birsey yapmazlar.

Yine iyi saldıran olmuş. Benim motor dandik diye yerlerinden bile kıpırdamıyor hayvanlar.

DKN

dur şunları bi korkutayım demiş. arkanızdan gülmüştür :mrgreen:

Motosikleti
Tvs Jupi
Geçen haftalarda lastiğim patlamıştı ve bir süre motoru elimde götürdüm, fazla yorulmamak için de motor çalışır halde sakince gidiyordum tam,

tamircinin dükkanı gördüğüm esnada dibimde iki tane köpek havlıyor, alışkınız ya sallamadım kafamı çevirdim yoluma gidiyordum, bir adım attım ikincisinde köpeğin dişleri bacağımdaydı.

Motosikleti
Tvs Jupi
Vallahi o kadar alışkınım, aniden önüme fırlamadıkca kesinlikle korkmam, askerliğimi devriye köpeği eğitim eri olarak yaptım :) eğittim vs davranışlarını biliyorum zannederdim :)

İşte bir istisna çıkıyor, hatta size de çıkabilir bu akşam çekiliyooo :)

Geçmiş olsun size de, bu heyvanların ne yapacağı belli olmuyor azizim.

o zaman Dazr şart. hem motorda hem motorsuz tarafımdan test edildi onaylandı. uyuzlarda işe yaramıyor, gerek de yok zaten saldırmayacak hayvanı rahatsız etmeye. ama saldıranlarda büyük çoğunlukla iyi iş görüyor.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
gecen hafta polonezkoy civarinda geziyorum.ogumce yoluna saptim bir viraji döndüm karsimda abartisiz 100 den fazla köpek.ani bir fren yaptim korkudan sesi duyan bütün kopekler basladi havlamaya etrafimi sardilar.kopek fobisi olan bir insan son nefesini verirdi .beykoz belediyesinin kopek barinagiymis megersem orasi.icerden bir görevli geldi elinde degnekle bir kac kez yere vurdu sesleri biraz kesildi.bende indim motordan tingir mingir yürüdüm ama hala etrafimda benle beraber yürüyorlar.biraz ilerliyorum bu sefer ileride yine ayni sahne ama bu sefer yaklasmadan tekrar iniyorum motoru elime alip devam ediyorum pek umursamiyorlar o zaman.keşke kameram olsaydi kisa metrajli bir korku-macera filmi cikardi :D

Motosikleti
Tvs Jupi
Bir film sahnesi geldi aklıma, azılı suçluların bulunduğu hapisaneye gönderilen bir polis ve bunların çoğunu içeri atan kendisi ve koridor sahnesi,

millet çıldırmış taze et, intikam diye bağırıyor, mahkumların kolları parmaklıkların dışına zombi edasıyla uzanıyor ve adam koridorda bu şekilde ilerliyor :))))

Buna benzettim biraz :)))

Cok pis saldirmislar organize isler bunlar :) oyun oynuyor iste, biraz daha sert acsaydin gazi motor gidiyordu altindan... sen yoluna devam et on tekere denk gelmesin yeter, bacagini secip issirmasi cok cok zor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar