Gezerken Türkiyede, nerede,ne yenir

Yazıcıdan çıktı almak lazım bu listeyi, ama şuan yazıcım yok. Teşekkürler Zıppırman üstad:thumleft:

zıppırman kardeşim emeğine sağlık yanlız bilgilerin Ağrı ve Van için güncel değil
Ağrı da alabalık tesisleri kapanalı 8 yıl oldu
Van Hitit restorantta asla yemek yenmez
AĞRI İÇİN SÖYLÜYORUM
Ağrı Merkez kesinlikle ve kesinlikle valilik karşısında salaş bir dönerci var oradan döner yemeden gitmeyin
buyrun yol tarifi
425319_10150663676864511_735144510_8983844_4422686  66_n.jpg

Ağrı Doğubayazıt ilçesi için söylüyorum hiç bir şekilde abdigör köftesi yemeden gitmeyin
images

http://www.dailymotion.com/video/x5x9d6_dogubayazit-yemek-abdigor-kofte-tar_lifestyle
VAN MERKEZ İÇİN
Kesinlikle Van ilinde kebap yemeyin verdiğiniz paraya yazık olur
Van merkez de sadece BİRKOÇ ta kavurma yemeye gidin (yanlız yemekten önce mutlaka fiyat sorun yabancıya geçirme gibi pis bir huyu var Van daki lokantaların)
Van Edremit ilçesi
Mutlaka yol kenarındaki köftecilere uğrayın çok ucuz ve lezizdir
son olarak Van Merkez veya Edremit ilçesinde kaburga yemeye gidin muhteşemdir
Bitlis için
Bitlis in Reşadiye ile Tatvan ilçeleri arasında Van dan Tatvan a giderken Tatvan a 20 km kala yolun sol tarafında GÖRSU dinlenme tesisleri var
kesinlikle durun ve büryan yiyin ama dikkat edin öğle 11 den sonra büryan kalmaz erken gitmeniz lazım
32497_402589039510_735144510_4015757_4578549_n.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazıcıdan çıktı almak lazım bu listeyi, ama şuan yazıcım yok. Teşekkürler Zıppırman üstad:thumleft:
Estağfurullah

---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:03 ----------

zıppırman kardeşim emeğine sağlık yanlız bilgilerin Ağrı ve Van için güncel değil
Ağrı da alabalık tesisleri kapanalı 8 yıl oldu
Van Hitit restorantta asla yemek yenmez
AĞRI İÇİN SÖYLÜYORUM
Ağrı Merkez kesinlikle ve kesinlikle valilik karşısında salaş bir dönerci var oradan döner yemeden gitmeyin
buyrun yol tarifi
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...676864511_735144510_8983844_4422686 66_n.jpg
Ağrı Doğubayazıt ilçesi için söylüyorum hiç bir şekilde abdigör köftesi yemeden gitmeyin
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRi-wLC_GHkHqe8bZeKFSxY_tKicqcbVn-rVIYsQL_LIqpHMjwPcA92yHu
http://www.dailymotion.com/video/x5x9d6_dogubayazit-yemek-abdigor-kofte-tar_lifestyle
VAN MERKEZ İÇİN
Kesinlikle Van ilinde kebap yemeyin verdiğiniz paraya yazık olur
Van merkez de sadece BİRKOÇ ta kavurma yemeye gidin (yanlız yemekten önce mutlaka fiyat sorun yabancıya geçirme gibi pis bir huyu var Van daki lokantaların)
Van Edremit ilçesi
Mutlaka yol kenarındaki köftecilere uğrayın çok ucuz ve lezizdir
son olarak Van Merkez veya Edremit ilçesinde kaburga yemeye gidin muhteşemdir
Bitlis için
Bitlis in Reşadiye ile Tatvan ilçeleri arasında Van dan Tatvan a giderken Tatvan a 20 km kala yolun sol tarafında GÖRSU dinlenme tesisleri var
kesinlikle durun ve büryan yiyin ama dikkat edin öğle 11 den sonra büryan kalmaz erken gitmeniz lazım
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne..._402589039510_735144510_4015757_4578549_n.jpg" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Estağfurullah

---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:03 ----------

Bana maille gelen bir listeydi tarih bilmiyorum
herkesi naktkısı ile dahada gelişeceğine inanıyorum
estafurullah hocam niyetinizden zerre şüphem yok
listeyi hazırlayan arkadaş zannedersen sadece geçerken yol üzerindeki yerleri yazmış
çünkü saydığı yerler transit yol üzerindeki yerler hep (ağrı ve van için)
haddim olmayarak düzeltim dedim
malumunuz geziye gittiğiniz yerde yemek yediğiniz yer güzel yemek yapmıyorsa
ve üzerinede güzel bi kazık yiyosanız harbiden adama çok koyuyor:mrgreen:
bi kaç kere başıma geldiği için ben bildiğim yerleri söyledim
diğer arkadaşlarda bu şekil kendi yaşadıkları yerleri yazarsa eminim kazıklanma oranımız baya düşer:thumleft:
emeğine sağlık canım abim
(ha bu arada Ağrı merkezde et dönerin porsiyonu 6 tl dir
neden bu kadar ucuz derseniz koyun etinden yapılır
ve ağrı hayvancılığın 1 numaralı merkezidir

Bu motorcularda ne pis boğazmış arkadaş , hep yemek içmek muhabbeti ,

yol üstü tamirci , açık hava kamp yeri yada görülmesi gereken tarihi yerlerin bilgileri nerede ?

varsa yoksa gırtlak :)

İç Anadolu Konya Meram Merkez İstanbul Cad.Mevlana cami ciTiritçi Mithat Tirit Kebabı Salaş mekan,kiremitte ıslak ekmeğiyle müthiMithat Usta 0 332 3507298
İç Anadolu Konya Karatay Merkez Baykara Otel yanı Numan Usta Arap Köfte Yiyebilceginiz en lezzetli köfte Numan Usta 0 332 350 7079
İç Anadolu Konya Selçuklu Merkez Hükümetler Meydanı AvukatlarKebapçı Ali Baba Tandır Kebabı Tandır kebapta en iyisi 0 332 3510307
İç Anadolu Konya Meram Merkez Meram Yeniyolda da
Emniyet Havzan Etli Ekmek Etli ekmeği kuru ve uzun pidedir.Böyle sevenler için en iyisi0 332 3243341

Konya İçin Güzel Seçimler.:bounce:

yol üstü tamirci , açık hava kamp yeri yada görülmesi gereken tarihi yerlerin bilgileri nerede ?

hacı hep şey vardır ya "yediğin içtiğin sana kalsın"
işte yediğin içtiğin kar kalıyo gerisi hikaye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kocaeli İl Temsilcisi
ohooooooo :cherry: marmara bölgesi kocaeli kısmına bizim burdaki küfteciyi yazmamışsın gürol abi , burnumuzun dibinde konaklamalı alabalık tesisini :cherry:

ama güzel liste olmuş hakkat :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

can boğazdan gelir şekerim , bak bana :cherry: yemekten ne hale geldim :p

ohooooooo :cherry: marmara bölgesi kocaeli kısmına bizim burdaki küfteciyi yazmamışsın gürol abi , burnumuzun dibinde konaklamalı alabalık tesisini :cherry:

ama güzel liste olmuş hakkat :cherry:

can boğazdan gelir şekerim , bak bana :cherry: yemekten ne hale geldim :p

muhterem o hatrı sayılır köfteler unutulur mu ?

pehhhh ne köfteydi be ,

çok iyi bir iş yapmışsın zıppırman emeğine sağlık...........lakin.....
benim gönlümden geçen bu değil bence listemiz şöyle olmalıydı her il için nerelere gidilir başlık açılmalıydı o ilin kullanıcılarıda hem yeni mekanlarla sürekli
güncellerler hemde sonradan kaliteyi bozan varsa uyarırlardı hem bu ilçeleride kapsar sonuçta örneğin ben antalya merkezdeyim
alanyada nereye takılıp nereyi görsem iyi olur tam bilemem ama alanyadan bir üyemiz gidipte çok beğendiği bir yeri listeye ekleyebilir vs vs
gezi planı yapan arkadaşlarda nerelerden geçecekse bilgisayarın başına oturup bir yol haritası çıkarırlar ve ekonomik ve etkili bir gezi yapılabilir
tabi bunun için -sanırım- bir ana başlık ve modoretör desteği gerekiyor
sağlıcakla kalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar