Geyve-Kılıçkaya Kampı

Hafta sonu meteor yağmurunu şansımız yaver giderde belki izleriz diye yüksek bir yayla arayışına girdik , Geyve'ye bağlı Kılıçkaya yaylasında karar kıldık . (rakım 1650)

Sakaryalı olmama rağmen buraya ilk kez gittim ve doğrusunu söylemek gerekirse bayıldım diyebilirim , piknikçilerden uzak , insanın sevdikleri ile baş başa kamp yapabileceği tam bir doğa harikası . Neyse uzatmadan fotolara geçeyim :)

İst 'den gelen 2 motosikletli arkadaş ile Aşağı kirazca'da bir benzin istasyonun'da buluşuyoruz, onlarda biraz soluklanıyorlar..

WQO812.jpg
[/url][/IMG]

Ekipmanları kuşanıp yola çıkma vakti.. Kaprili arkadaş bende ybr var bana herşey serbest dedi uyarmamıza rağmen : )

aGZ83z.jpg
[/url][/IMG]

Asfalt yolun bitiminde bir mola daha veriyoruz , artık 10 km kadar stabilize yoldan devam edicez ..

MvM8pN.jpg
[/url][/IMG]

RP5831.jpg
[/url][/IMG]

Cbr ile bu yola asla girmemeliydim , tahmin edemedim böyle olacağını. Ben ettim siz etmeyin : )

r2bXEm.jpg
[/url][/IMG]

Q7d8QZ.jpg
[/url][/IMG]

RP58QR.jpg
[/url][/IMG]

Zirveye 150 mt kala keçileri , inekleri falan görüp resim çekilmek için yine duruyoruz : )

zBzOaj.jpg
[/url][/IMG]

8dyWP7.jpg
[/url][/IMG]

vpBAbz.jpg
[/url][/IMG]

gW1vq5.jpg
[/url][/IMG]

Ve sonunda zirveye ulaşıyoruz , manzara muhteşem ..

dGVlPD.jpg
[/url][/IMG]

YNG8N2.jpg
[/url][/IMG]

8dyWdn.jpg
[/url][/IMG]

9dBWdN.jpg
[/url][/IMG]

Bu bitkinin ne olduğunu kestiremedim , bilen varsa yazsın lütfen

qWXQWd.jpg
[/url][/IMG]

Hava kararmadan otağımızı kurup ateşimizi yakıyoruz , yemeği halledip ateş başında hoş sohbet ile yıldızları seyreyliyoruz : )

BABWLL.jpg
[/url][/IMG]

ZEyj93.jpg
[/url][/IMG]

XXz8P5.jpg
[/url][/IMG]

Güzel bir uyku çektikten sonra sabah kahvaltısı , ve tabiki çöplerimizi toplayıp tatlı anılarla dönüş yoluna geçiyoruz üzülerek.

nWq9lB.jpg
[/url][/IMG]

9dBWa8.jpg
[/url][/IMG]

qWXQdq.jpg
[/url][/IMG]

Şimdiye kadar gittiğim en güzel yayla diyebilirim , kamp sever arkadaşlara enduro var ise : )özellikle tavsiye ediyorum. Hava sıcaklığı gece 1-3 derece arası , çeşme yok , yukarıda gözetleme kulesi var sorumlusu barış , iyi ve yardımsever bir arkadaş .Yabani hayvan dışkılarına rastaladık fakat dışarıda yiyecek vs bırakmadığımızdan bi yanlışını görmedik o gece : )

Bu arada 15 - 20 kez meteor yağmuru izledik şansımıza : )

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Güzel gezi. Fotoğraftaki bitki yanlış hatırlamıyorsam adı çoban yastığı

gerçekten güzel olmuş kampınız,harikasınız arkadaşlar,kazasız sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar