""GEYİK "" mi Motosiklet sürücüsü mü..

Bunu izlemiştim hatta kurtulan geyiklide vardı :p

[YT]R2LS-z0Wy_8[/YT]

bu gibi kazaları önlemenin bir yolu yok heralde, sonuçta doğal ortam.

Aslında bu gibi kazaları önlemenin bir yolu var. Dogal ortamın oldugu yerlerde hız yapmamak.

Tabi bu söylediklerim avrupa için geçerli.Ülkemizin nerdeyse tamamı dogal ortam sayılır. Bu dogal ortamda medeniyete uyum saglayamamış 4 ve 2 ayaklı canlılar kazalara sebebiyet vermektedir.

üzücü Bir Durum Ya Ayı Cıksaydı Yada Yaban Domuzu

Avustralyada yaşayan arkadaşım anlatmıştı; Kangurular otobanlarda çok büyük dert oluyormuş sürücülere.
Özellikle gece yolculuklarında.

avrupada bu gibi kazalar ve tehlikelerle sikca karsilasiliyor arkadaslar. motorcular gezi alanlarini ormanlik yerden sectigi icin her an yabani bir hayvanla burun buruna gelmek an meselesi oluyor...

bu gibi yollar trafikten uzak olusu ve agaclarin ruzgari kesmesinden dolayi motorcularin gozde yerleri..

yollar çitler çevrilse bu seferde hayvanların alanları bölünecek. olacakla öleceğe çare yok

Türkiye otoyollarında da çok sayıda başıboş köpek mevcut ;

gerçi ben hiç otoyolda köpeğe çarpmış motosiklet görmedim duymadım...

Aslında bu gibi kazaları önlemenin bir yolu var. Dogal ortamın oldugu yerlerde hız yapmamak.

Tabi bu söylediklerim avrupa için geçerli.Ülkemizin nerdeyse tamamı dogal ortam sayılır. Bu dogal ortamda medeniyete uyum saglayamamış 4 ve 2 ayaklı canlılar kazalara sebebiyet vermektedir.

öyle bir yolda kim yavaş giderki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar