Gerilim Dolu 270 KM

Ooo iyi sağsalim vardığınıza sevindim.Bunca badireye ramen güzelde bir gezi çıktı ortaya.15 lira alan güya tanıdık motorcuyla siz gittikten sonra farklı konuştum 15 liranız en kısa sürede elinizde özelden adres bilgisi gönderin yeter.:wiinkk:

bazı arkadaşlarımızın aksine cesaretinden ötürü seni kutlarım :)
çekmiş olduğun bu güzel resimleride bizimle paylaştığın için teşekkürler..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işde çin malı dıyınce kızıyo bazı arkadaslar ben 2000 model honda cg 125 ıle gaz kesmeden 300 km yaptım motor da baygınlık bıle olmadı kükredi maşşallah :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işde çin malı dıyınce kızıyo bazı arkadaslar ben 2000 model honda cg 125 ıle gaz kesmeden 300 km yaptım motor da baygınlık bıle olmadı kükredi maşşallah :D

arkadasım herkezın gorusu kendınedır ama ben hala kızıyorum bende ÇİN MALI scooter ile durmadan 300km yaptım neresı dersen ızmıre gıttım altınoluktan gıderken cok durdum donerken acelem vardı hıc durmadım ve tık demedı bunun yanında 150kmlık yok 450km yollar gıttım geldım hıc bırınde tık yasamadım sımdıde gene ÇİN MALI KANUNI var onunlada durmadan 200 toplamda 500km gıbı yolları gıttım bir cok kere bı problem cıkmadı bır kere konjektor problemım oldu bızde yalan yok oyuzden herkez kendı bıldıgı motor hakkında yorum yapsın ÇİN MALLARI olarak degil :farao::farao::farao::wiinkk::wiinkk:
bu arada ıstersen hepsının fotograflarını paylasırım :wiinkk::wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sonercim geziniz güzel olmuş resimlerde güzel,ama biraz üzülmüşünüz sorun değil bigaya döndüğünüzde unutmuşunuzdur,2 hftadır gezi yapıyorsunuz ikisndede sıkıntı yaşadınız tekrarı olmaz inşallah,buhfta kuşadasında festival var orayada gelsenize,

Emeğine eline tekerine sağlık.
çok güzel gezi olmuş. Olumsuzlukları saymazsak.
Soner tebrikler kardeşim.

valla bravo güzel gezmişsiniz .Dediğim yerlere pek sapamamışsınız ama olsun..

cok gzl bir gezi oolmuş elinize saglık yine bole bir gezi yapmak umuduyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar