Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Goldwinge değil vtx 1300 e taktırmayı düşünüyor geri götürmesi için değil yardım etsin yeter.. Yokuş yukarı park etmek için devamlı uğraşmak yer sıkıntısına neden oluyor..
Marş motoru ile yapmayı düşünmüştüm bir ara (stop etmiş motorda marşı ters döndürerek); ama bisikletlerin arka göbeği gibi bir dişlisi var, yağ pompasının ters dönmesi var...Belası çok anlıyacağınız.
Az evvel düşünüyordum bilhassa adv ve türevlerine , yoksa işkence hele toprak yolda manevralarda , 130 kglik maturu zor geri çevirbiliyoruz , 200 ve üzeri işkence ve riskli, firmalar bu konuya çözüm üretmeli.
benim motor ayı naked ama ayı birde arka arkaya giderken bişey sıkıyor frenler sanırım düz giderken sorun yokda boşta bile olsa geri giderken zor gidiyo bugün spordan çıktım zaten o halimle ittirmeye calısıyorum arkaya yanıma o sırada bir motorcu gelmişti bana bakıyodu bu ne yapıyo diye heralde