Geri dönmeye karar verdim

Merhabalar herkese aranıza dönmek güzel;

Bu asıl hesabım değil önceden kapattırdığım aktif olan bir hesabım vardı. 2018 yılında cbr 125 motosikletimi araba almak için sattım fakat herkesin bildiği fiyatlar oluştu ve yayan kaldım. Sonra berbat bir broadway alıp bir motosiklet parası harcadıktan sonra satıp bir süre oyalandım. Tekrar motosiklet alıp dönmeye karar verdim.

Şu aralar uzun yol yapmak istiyorum ve 20 bin tl altına motosiklet düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Bajaj ns200 veya avenger 150 gözüme çarptı başka tavsiyeleriniz varsa açığım.

“””Bu arada forumda kimse kalmamış sanki benim gibi rahmetli Barkın Bayoğlundan sonra motora küsenlerden dolayı.”””

Başlığı görünce bir an yurtdışından dönüyorsunuz sandım. İkinci elde tvsyede bakabilirsiniz titreşimden rahatsız olmuyorsanız

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Katılıyorum o paraya alinacak apache son derece temiz olur. 3 apachemden en ufak sorun görmedim. Gözüm kapalı her yola sürdüm. Değerlendirilebilir.

Başlığı görünce bir an yurtdışından dönüyorsunuz sandım. İkinci elde tvsyede bakabilirsiniz titreşimden rahatsız olmuyorsanız

Aklıma küfrederlerdi öyle olsaydı:)))

Uzun yol ve parça durumu nasıldır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

Katılıyorum o paraya alinacak apache son derece temiz olur. 3 apachemden en ufak sorun görmedim. Gözüm kapalı her yola sürdüm. Değerlendirilebilir.

Hangi modeli tam olarak?

Luc

İsmet abinin 100lük Cup'la neler yaptığı aklıma geldi. Kafanıza yatan herhangi bir motosiklet olabilir, uzun yol veya şehir içi.

Yıllar önce bir arkadaşım Sym Wolf önermişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar