Gereksinimler listesi ve arıza halinde alternatif çözümler.

Dün akşam ikitelli köprüsünün üzerinden geçerken bi ybr gördüm.
Motor köprünün kenarında duruyor adam kendisi yok.
Allah allaahhh.. Nerde lem bu adam diyorum kendi kendime..
Meger arkadaş hacet gidermek için kendine sote bi yer arıyormuş :)

İşte budur demek istediğim. Başıboş bir motor görünce insan meraklanıyor. Yada motoru ile uğraşan birini görünce vicdanı rahat etmiyor. Gerçek motorculuk da budur zaten bence.
Birinin motorunu çekerken zorlandım diye yanımda halat taşımaya başladım :) ne diyim daha.

valla bir kere yolda 2 kez gaz telim koptu yedeğide kullanmak zorunda kaldım oda koptu ama ne motorcu bulabildim nede bisikletçi bende anlatım biraz bozuk olacak ama bu elektrik tellerini birbirine sabitlemek icin bir parca vardır ustu plastik icin metal oluk vardır kabloları o olugun karısılıklı uclarına koyar usteki vidaları sabitleriz ondan buldum köşesinden biraz metal testeresiyle kesmiştim kopan telın ucun onun içine sokup gaz teli yapmıştım.. belki benim gibi yedeğide kopan arkadaş olursa aklının bir ucunda bulunsun :)

Ayrıca karbüratöre bağladıktan sonra artan kabloyu hicbirzaman kesmem orada başka yerlere temas etmeyeecek sekilde sarar bırakırım...

Yanımda her zaman debriyaj teli, lastik tamir köpüğü, yedek buji ve anahtarı, yedek sigortalar, yedek ampul bulunur. Takım cantamda da gerekli aletlerim var. Bunlarla çözülecek birşey değilse kaskoyu ararım çekiciyi gönderir " ÜCRETSİZ ".

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar