- Konu Yazar
Arkadaşlar , insan başına gelen her olayda bu ülkeden biraz daha soğuyor.
Pardon ülkeden değil , virüslerden ...
Bu ülkede yaşayan 2 ayaklı / aslında 4 tane ama diğer ikisini kaldırmayı başarmış - kafasında beyin olan fakat
mantıksal düşünme zekası gelişmemiş , sadece sayısal
işlemleri düz bir mantık içerisinde gerçekleştiren
( örn: sağ ayak - sol ayak - sağ - sol - sağ...... )
veya yoldan karşıya geçerken sadece sola/sağa/sola bakmak için bakan , araba gelse de yoluna devam eden , virüslerden bahsediyorum...
Daha önce de dediğim gibi düz mantık ; felsefe şu =
*Eğer karşıdan gelen ; 2 tekerlekli ise , yol bana ait.
_____Açıklama
Her gördüğü sakallıyı dedesi sanneder.)
2 tekerliklilerin hepsi bisiklettir ve bisiklet de çabuk duran bir araçtır.
Yaya da olsam yol benimdir.
*Karşıdan gelen peki otomobilse ; yaw birşey olmaz , geçiyorum , o bana yol verir.
____Açıklama : Bir defasında otomobil buna yol vermiş.Bizim virüs de hep otomobiller yayalara yol verir sannediyor.
*Hayatlarında sadece bisiklet ve otomobil olan insanlar diğer araçları , saymazlar.
____Açıklama : Tramway = Eskiden tramway mı vardı... Ben ondan yaşlıyım , bana yol vermesi gerek.
Yazmış olduğum , bu zihniyet ; araba - otobüs - kamyon vb. kullanarak yaşamı tehdit ediyor.
Allah yardımcımız olsun...
Arkadaşlar ; geçen akşam motorla dışarı çıktım.Hem biraz gezerim , hem işlerimi hallederim , hem de motor kendini toparlar dedim.
Ama ne mümkün , çarşıya çıktımmmm.DK:1 GOL:1 yayanın teki önüme atladı. Tabi , ben fren - korna...
İşlerim bitti , eve doğru gelecem , biraz daha gezeyim dedim.Yolda inşaat olması nedeniyle , ara sokağa girdim.
Fakat sokak olduğuna bakmayın. Oldukça geniş. ( Yaya yolu mevcut )
Ayıptır söylemesi karşıdan bir çift geliyor.
Ademle , Havva gibi.((Düz mantık.))
Daha yaya yolu icat edilmediği için. Benim yolun kenarına çekilmemi bekliyorlar.
Tabi ben korna - selektör derken , mecburen ; fren yapamam , çünkü arkamdan arabalar geliyor , hem de oldukça hızlı. Araç yolu oldukça dar.
Zemin kaygan , manevra yapmak salaklık olur.
Gözümün tekini kapadım.
Eyvaahhh , Hooop benim sağ ayna kadının koluna çarptı.Ama sert - ama yawaş ben bilemem.Ayna biraz kendini kapattı. Yani ben de hasar yok.
Ama walla soğuk terler döktüm.Çünkü kaskı çıkarmaya uğraşmam.Adam arkadan küfür etse orada durup , kaskla kafa atacam..Ya adam ölecek , ya komaya girecek.
Siz ne beklersiniz...Ne ses geldi , ne soluk. Bizim Adem ve Havva daha his , kızma vb. terimlerden de haberleri yok... Yollarına devam ettiler.
Tabi volkan , daha da kızdı , kask ve maskenin altından , küfür ediyo , ama kendisi bile duymuyo....
Hava soğuk , hemen eve döndüm.
Buraya kadar herşey iyi . . .
Yaw , motor nedir daha kimse öğrenemedi.
Motor çarptı mı? Yaralamaz - öldürür , eğer şansınız varsa sürünürsünüz...
Motorcuda kask vardır.Kızdı mı? Kaskla gelir üstünüze!
Motor çarparsa öldürür.
Motora çarparsanız ölürsünüz.
Motora çarparsanız can kaybı olur.
Motora çarparsanız sevdikleriniz üzülür.
Motora çarparsanız hapse girersiniz.
,
Motor çarparsa öldürür.
Motor çarparsa öldürür.
Gerekirse , tekrar söylerim , yazarım , anlatırım::::::::::::::
r:
Pardon ülkeden değil , virüslerden ...
Bu ülkede yaşayan 2 ayaklı / aslında 4 tane ama diğer ikisini kaldırmayı başarmış - kafasında beyin olan fakat
mantıksal düşünme zekası gelişmemiş , sadece sayısal
işlemleri düz bir mantık içerisinde gerçekleştiren
( örn: sağ ayak - sol ayak - sağ - sol - sağ...... )
veya yoldan karşıya geçerken sadece sola/sağa/sola bakmak için bakan , araba gelse de yoluna devam eden , virüslerden bahsediyorum...
Daha önce de dediğim gibi düz mantık ; felsefe şu =
*Eğer karşıdan gelen ; 2 tekerlekli ise , yol bana ait.
_____Açıklama
2 tekerliklilerin hepsi bisiklettir ve bisiklet de çabuk duran bir araçtır.
Yaya da olsam yol benimdir.
*Karşıdan gelen peki otomobilse ; yaw birşey olmaz , geçiyorum , o bana yol verir.
____Açıklama : Bir defasında otomobil buna yol vermiş.Bizim virüs de hep otomobiller yayalara yol verir sannediyor.
*Hayatlarında sadece bisiklet ve otomobil olan insanlar diğer araçları , saymazlar.
____Açıklama : Tramway = Eskiden tramway mı vardı... Ben ondan yaşlıyım , bana yol vermesi gerek.
Yazmış olduğum , bu zihniyet ; araba - otobüs - kamyon vb. kullanarak yaşamı tehdit ediyor.
Allah yardımcımız olsun...
Arkadaşlar ; geçen akşam motorla dışarı çıktım.Hem biraz gezerim , hem işlerimi hallederim , hem de motor kendini toparlar dedim.
Ama ne mümkün , çarşıya çıktımmmm.DK:1 GOL:1 yayanın teki önüme atladı. Tabi , ben fren - korna...
İşlerim bitti , eve doğru gelecem , biraz daha gezeyim dedim.Yolda inşaat olması nedeniyle , ara sokağa girdim.
Fakat sokak olduğuna bakmayın. Oldukça geniş. ( Yaya yolu mevcut )
Ayıptır söylemesi karşıdan bir çift geliyor.
Ademle , Havva gibi.((Düz mantık.))
Daha yaya yolu icat edilmediği için. Benim yolun kenarına çekilmemi bekliyorlar.
Tabi ben korna - selektör derken , mecburen ; fren yapamam , çünkü arkamdan arabalar geliyor , hem de oldukça hızlı. Araç yolu oldukça dar.
Zemin kaygan , manevra yapmak salaklık olur.
Gözümün tekini kapadım.
Eyvaahhh , Hooop benim sağ ayna kadının koluna çarptı.Ama sert - ama yawaş ben bilemem.Ayna biraz kendini kapattı. Yani ben de hasar yok.
Ama walla soğuk terler döktüm.Çünkü kaskı çıkarmaya uğraşmam.Adam arkadan küfür etse orada durup , kaskla kafa atacam..Ya adam ölecek , ya komaya girecek.
Siz ne beklersiniz...Ne ses geldi , ne soluk. Bizim Adem ve Havva daha his , kızma vb. terimlerden de haberleri yok... Yollarına devam ettiler.
Tabi volkan , daha da kızdı , kask ve maskenin altından , küfür ediyo , ama kendisi bile duymuyo....
Hava soğuk , hemen eve döndüm.
Buraya kadar herşey iyi . . .
Yaw , motor nedir daha kimse öğrenemedi.
Motor çarptı mı? Yaralamaz - öldürür , eğer şansınız varsa sürünürsünüz...
Motorcuda kask vardır.Kızdı mı? Kaskla gelir üstünüze!
Motor çarparsa öldürür.
,
Motor çarparsa öldürür.
Motor çarparsa öldürür.
Gerekirse , tekrar söylerim , yazarım , anlatırım::::::::::::::