Gerçekten Kask Kullaniyormuyuz....!

Ahmet Abi süpersin yahu:cat:eek: karpuzu pardon kaskı şekillendirirken yüzünde oluşan hınzı gülümsemeyi tahmin edebiliyorum..
Ahmet çok süper olmuş. Maliyeti ne bunun? Bana da yapsana bir tane :mrgreen: Ama içini ben yiyecem :queen:

Hasan Abi nerde karpuz kavun görsen yiyelim yiyelim isterim diye tutturuyosun.Yoldada böyle yapıodun.Sana bzm sokakran traktörle geçen karpuzcudan 1000megaton karpuz alacam sıkılana kadar yersin.Hemde hepimizin yedek kaskı olur:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence ağızlık kısmında bi miktar karpuz bırakılmalıydıki uzun yolculuklarda yenilsin rahat bi yolculuk olsun :queen:

ellerine sağlık yapan arkadaşın :rendeer:

ahmet abi alem adamsın vallaha nerden aklına geldiii bu arada konu mankeni bu resimle meşhur olursa hiç şaşma he

Kask mükemmel olmuş gerçektende :) Piyasadaki ucuza satılan çoğu kasktan da koruyucu...:)
Yalnız tek problem,eşek ve benzeri hayvanata yakın bir yere motoru park ettiğinizde kaskı üzerinde bırakmamak :) Anadol meselesine döner yoksa:)
forrap ustaa, sana valla diyecek söz bulamıyorum.. Süpersin yaa. Doğru ama,
eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmamak lazım.. :queen::queen::queen:
:):):):queen:
buna harbiden gülerim
:queen::queen::queen::queen: bende gülüyorum..

Kasksız kaza yapanlar için kullanılan bir deyim vardı.Kafası karpuz gibi dağıldı diye...

O zaman bu kaskı kullananlar için ni diyeceğiz?:mrgreen:

muhuhaha::lolaboveabi bu neya.vallahi biraderle gulmekten hayatimiz kaydi.
ellerine saglik.cok orjinal bi kask olmus.::tutkuy::

toprağım bi tanede ben istiyorum(bi ihtimal toplu sipariş ihtimalide var,bizim sasa daki motorcu tayfasıyla paylaştıktan sonra tabi).amaaa içlerini biz yiyecez ona göre,sonra hır çıkmasın yani.:p

heheheheeheh:queen::mrgreen::cat:

aman bir şey ekleyeyim, uzakdoğuda insanlar Bambu ağacından evet Bambu dan kask yapıyorlar kendilerine. Örerek kask şekli veriyorlar. Önce çok şaşırmıştım ama denedim, baktım, harbiden kullanışlı ve koruyucu bir kask yapmışlar:cat:Hatta kask örücüleri var, kafanızın ölçüsünü alıp 3 $ a hemen 10 dakikada örüyorlar, deneyip tam konfor bulmanız için bir de 10 dakika uğraşıyorlar ve gerçekten kullanılabilir bir şey:cat:
Ama bu bir şaheser olmuş:queen:

canım sıkılıyodu ne güzel gülme krizine girdim abi nasıl düşünde yaptın yhaa bide motosiklet net sticker larını yapıştırmışın çok güzel olmuş. japonlar bunun köşelisini yapıo:queen::queen::queen::queen:

Zamanında mugla taraflarında yaşiyan motorcu bi amcamız kasksız motora bindigi için ceza yemekten bıkınca,kabaktan böyle bir kask yapmış,polisleri o sayede atlatırmış :mrgreen: Seninki o kaskın paint brushlısı gbi olmuş ahmet :queen:

ülkemizdeki kask anlayışına en iyi örneği vermişsin.bravo:cat:

ahmet kardeşim süper bir buluş tam türk mucit yarışmasına katılacak bir PROJE olmuş, emeğine saglık.

şaka biryana ucuz kasklar bunun kadar da korumayabilir.

KALIN KAFALI ADAM KASK TAKMAZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar