Gerçekten aklım çok karışık.

345 arkadaşıma katılıyorum scooter alıcaksan agility city düşün vitesli olucaksa cross modeller olabilir ama ben olsam cbf150 alırdım.
Cup olarakta honda innova ve benim çok beğendiğim straight150 olabilir.

Valla bütün tavsiyelere açığım;345 ve Bereket tavsiyelerinizi hemen inceledim ancak benim boy biraz uzun kalır gibi hani eşşeğe binersinde ayakların yere sürter ya öyle bişi olur gibi. xl200 modelide güzel fakat fotoğraflarda biraz küçük gibi geldi gözüme,yamahanın xt 125 dahamı yüksek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boyuna kilona artçına ve yola uygun bişey arıyorsun
scotır,cbr 125 xt125 cup bunları bir kenara bırak,alacağın makine 200 cc nin altında olmamalı cros diyecem eşininde kullanacağını yazmışsın eşinin boyunu bilmediğim için cross yüksek gelebilir yok eğer 1.70 ve üzeri ise cross tam amacına uygun bir makine burda yapacağın tercih yüksek model ucuz çinlimi,yoksa düşük model parçası çinliye göre daha pahalı bir japonmu, 3000 tl ye ikisinede sahip olabilirsin ama japona masraf edersen en az 3 yıl binersin çinliye masraf etmezsin ama iki kişi ile makine uzun süre dayanmaz sürekli masraf edersin,yok cross olmaz dersen o zaman rus malı var diyorsun minskin 125 cc likleri çok kuvvetli ve 4 zamanlı parçası da ucuz,yada 250 cc lif cbf,ybr diyecem,
bu kriterleri göz önünde bulundur, aldığın zaman geri dönüşü yok tüh deme şansın yok aldığın fiata geri verme şansında yok ona göre araştırmanı yap

Son düzenleme:
bence xl 200 tam sana göre bir motor. sağlamlığı kanıtlanmış bir makinedir arazide de keçi gibi gider. 2 kişide gayet rahat yol alabileceğinize inanıyorum.eşinizin binmesi içinde motoru biraz alçaltabilirsiniz. amortisörlerden bunu her tamirci rahatlıkla yapıyor. bu şekilde boyu kısa olupde xl200 kullanan bir çok insan gördüm. bu makine seni hem bozuk yolda hem asvaltta hemde gücüyle gayet tatmin edecektir diye düşünüyorum.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar