Gerçek Yöneticilerimiz...

Katılım
21 Eki 2005
Mesajlar
3,170
Bir ülkeyi kimler yönetiyor.Biliyor musunuz?
Tabiki BASIN yönetiyor.
Çünkü ben başbakanın konuşmasını kulağımla duyamam.Ama basın dinleyip bana iletir.İletirken de istediğini yazar.
Ve ben de başbakana ; yazılanlar doğrultusunda yorum yapar , oy verir , tepeden indiririm....

Fakat , üzülerek söylüyorum ki. Basın sadece para kazanmak için uğraşıyor..(Sözüm meclisten dışarı , istisnalar hariç).
Aslında hiçbir zaman basın diye birşey olmadı.Haber peşinde koşanlar olmadı.Sadece para peşinde koşanlar.Para kazanmak için kağıda yazı basanlar ve de para kazanmak için konuşanlar vardı.Bu böyle de devam edecek.
Para peşinde koşan insandan hayır gelmez. Para insanın gözünü kör eder.Mevkiini bilmez hale getirir.

Bir ülkede ; Basın Özgürlüğü değil , Haber Alma özgürlüğü vardır.
Aslında Basın mensuplarının yakınması değil , vatandaşın basını protestosu daha mantıklı olmalıdır.....
 
Süper Moderatör (BBRR)
Katılım
12 Haz 2005
Mesajlar
8,442
Basın köhnemiş işte en iyi örnek bir kaçgündür işte sokaklarda bayanlar taciz ediliyor diye bir ulusal kanalda gizli kamera yapılıyor bir bayan istiklal caddesinde bir aşağı bir yukarı turluyor ama yürüme temposundan belli bir yere gitmiyor çevredekiler (erkekler) bayana
-birinimi bekliyosunuz
-beraber bir şey içebilirmiyiz
-çalışıyormusunuz


şimdi diyeceksinizki bir bayan istiklal caddesinde bi aşağı bir yukarı 1 saat gidip gelemezmi ?
ya bu çanak tutmak değilde nedir. ha bazı kendini bilmezler ileri gidebiliyor. bu yanlış anlaşılmasın kesinlikle bu tip davranışları tasvip etmiyoruz ama ana haber bülteninde olay öle bir yansıtılıyorki sanki yol üstünde tecavüz ediliyor imajı çıkarılmaya çalışılıyor.
eskiden reha abim yapardı bu tip çanakları . o gitti ama demek ki bu olay onla ilgili değil mantık aynen devam ediyor.
 
Katılım
15 Kas 2005
Mesajlar
9,362
hehe, öyle ya.
geçen haberlerde vardı türkiye terörist gösteriliyormuş. neymiş? 24 dizisinin son bölümüne teroristler türkmüş. kaçıncı sezondu hatırlamıyorum, birisinde terörist ingilizdi (abd'nin baş müttefiki olan ülke). birisinde ortadoğulu'dan şüpheleniyorken abd'li çıkıyordu. ha ülkenizde habire bombalar patlarsa (bunun sorumlusu tabii ki terör örgütleri) adamlar da konu yapar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst