- Konu Yazar
Bir örnek veriyim. Dün gece birisi "konu açıyım dedim açtım" diye bir başlık açtı. An itibari ile 14 cevap yazılmış, 270 görüntü var. Halimiz işte bu. Daha ben ne diyim?
Bir örnek veriyim. Dün gece birisi "konu açıyım dedim açtım" diye bir başlık açtı. An itibari ile 14 cevap yazılmış, 270 görüntü var. Halimiz işte bu. Daha ben ne diyim?
Ben de yeni üye oldum, ben de motor tavsiye konusu açtımdı galiba, tam hatırlamıyorum.
Aynı soruyla, aynı problemle karşılaşıp durmak sıkıcı; bu sizin şikayetiniz.
Ortama, bu dünyaya yeni adım atan kişi de, sorularına cevap bulmak, ilgi gördüğünü hissetmek, yardım almak istiyor; bu da yeni gelenin şikayeti.
Her yeni başlayacak olan, sağdan-soldan araştırarak bilgi edinecekse forumlar niye var? Ne alaka demeyin, başınıza gelen teknik, ekonomik, sosyal herhangi bir sorun muhakkak birinin başına sizden önce gelmiştir, cevap veren de olmuştur. Bu bağlamda ben her cevabı, salt kendi çabamla edineceksem foruma uğramanın ne anlamı var?
Haber mi? Yeni model mi? Kaza mı? Öğüt mü? Şikayet mi? Gırgır mı? Bunların hiçbirinin de kaynağı, ilk adımını atanı bu site değil. O zaman bu forum niye var? Bu işin ilki kimse oraya gidelim.
Ben yeni gelenlere bulaşmayın demiyorum. Her gün aynı şeyin sorulması, dediğim gibi, sıkıcı; ama bu "eskilerin" "git bi araştır önce" tavırları da hiç hoş değil.
Demem o ki, bu forumu kullanan insan olduğu müddetçe, herkesi memnun edecek bir yol zaten bulunamaz. Bu "koy b.tüne rahvan gitsin"cilik değil. Ne ben de bilmiyorum; neyse sabahın körü biraz saçmalamış olabilirim.
O konunun açılmasını bir tepki olarak görmedinm mi? Yada bana mı öyle geldi!
Levsy öyle iddia ediyor.
O konuyu okumaya devam ediniz. Aynı yoldayız comrade Orhan![]()
Levent Kardeş, ben senin "konu açıyım dedim açtım" başlığını görünce, seni trol zannettim. Ben forumda yeniyim, ayrıca profiline de bakmadım. Baksam, binlerce mesajını görür, durumu anlardır. Acul davrandım, bu hatayı yaptım. Hatayı anlamak ve telafi etmek bir erdemdir diye biliyorum. Kardeş, hakkını helal et.