genel istek üzerine İŞTE KIZIM YAPRAK (fotoları)

ABİLERİ, ABLALARI ÇOK BEGENILDIGI İÇİN EK BIR forum açtım umarım kurallara aykırı degıldır. 2 3 gunde bır yenı resımlerını eklıyecem saygılar

MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN (amin)

not:ilk çocugum da çok üstüne titriyorum hak verırsenız :D
yaprak011m9cn.jpg

yaprak010w2fd.jpg

yaprak009d5ty.jpg

yaprak002p6dk.jpg

yaprak005j0nv.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah uzun ömürler ve sağlıklı yaşam versin :)

Allah anneli babalı buyutsun insallah bahtı acık omru uzun olsun kardesimizin.( MASALLAH) Bu arada gaza gelip gereksiz sürat yapacak oldugumuz zaman bizleri boyle neseli bekliyenleri unutmayalım.

anali babali buyusun tek dilegim budur...

not:bebekler cok hos ama aglamadiklari surece...aglayan bebege tahammul edemiyorm abi nasi baba olcam ben yaaa :pale:

meric kardesim kIzInI benim icin op.. Masallah cok sirin.. Buyusun motorla gezmeye cIkarIrIz onu :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hakkında hayırlısı ne ise Allah onu versin. MAAŞALLAH

Maaşallah Allah uzun ömür versin çok tatlı
ama bende @renon gibiyim çok şirinler ama ağlayınca çekilmiyor (evlilik bize uzak )

Kurallara aykırı değil,
Allah analı babalı, uzun ömürlü ve sağlıklı yaşatsın, şeker bişi :)
buluşmalara bekleriz :)

süper bişey yaaa ben çok severim çocukları ALLAH bagışlasın çok tatlı yaaa

maşşallah yaaa, bilsem böyle bişey olucak gözümü karartıp veririm bi sipariş daha ama garantisi yok işte :wiinkk: senin cimcimenin büyümesini takip edelim en iyisi :cat:

doziz, ISIRAMAZSIN .çünkü ben ısırıyom kızımı her gün bıkmadan eheuhueh bırde göbek var aman allahım yaaaaaa delırıyorum her akşam bir an önce gitsemde sevsem diyorum....
ağlama konusuna gelince ilk 4 ay kesınlıkle gece gunduz aglıyor ama sonra resimde gmrüldügü üzere melek gibi oluyorlar isteklerini bagırarak yaptırıyor almazsan veya vermezsen ıstedıgını aglamaya baslar ama sen o an kıyamayıp ne ıstedıysen verıyorsun bebege neticede senin CANINDAN BİR PARÇA :thumleft:

Allah nazarlardan korusun, analı bablı büyüsün,vatana millete anaya babaya hayırlı evlat olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar