Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekar geçmiş olsun anladığım kadarı ile tomografide sana renkli olarak anlatmaya çalışayım;
Kırmızı ile gösterdiğim yerde tomografi çekilirken baş bölgesini ne uzunlukta adımlar ile izlendiğini yazıyor
Mavi ile gösterilen yerde ise insan yüzündeki kemikler arası boşluklar kanallar ile birbirine bağlıdır. sağ yandaki büyük kemikler arası boşluğa doku sıvısı var
Yeşil renkle gösterdiğim yerde ise (latincem pek yok ama anlattıklarından anlaşılan) kaşının üst bölümünde darbeye bağlı yumuşak doku şişliği (deri altı yağ tavakası, kemik bağ dokusu gibi) var.
genel olarak iyisin fakat şişliğin inmesi zaman alır bir süre baş ağrısı çekebilirsin. bunun yanında kafa bölgesine darbe alındığında bir kaç ay kendine dikkat et gün içinde iki kez bulantı gelip çıkardığında hiç vakit kaybetmeden doktara yeniden git
tekrar tekrar geçmişler olsun:rendeer:. baret alırken ön tarafında pleksi cam olan modeller var ondan al. hatta iş makinesi civarında robocop korumalar olmadan dolaşma:queen:
abı bas agrım var zaten...sızlama ıle acıma ortası bısey...bende anlamadım....
ama yere falan egılırken baya bı agrı oluo....
cok sağol coook cooook tsk ederım abı....
bugun doktorumu bulup sonucumu aldım zaten...oda bıseyın yok dedı....
ınsallah bulantı falan olmaz abı....
tekrar tekrar tsk ederım abı....:rendeer:
Çok geçmiş olsun,daha yeni gördüm başlığı:rendeer:Aman dikkat et gözünü seveyim...
cok tsk ederım moderatör abı....
ya abı tomografı sonucum dıye baslık actım...bu baslıgıda kazanın ortasına eklemişsiiz...baslıga gıren arkadaslar butunbaslıgı okumayıp sadece ılk sayfadakı konuya göre cvp yazacaklar...
eee tomografı nolcek...:silent:
gercı bugun sonucu ögrendımde....genede iii olmadı bence öle yapmak....
Son düzenleme: