arkadaşların ehliyetleri var mı acaba hasar karşılamak için 
arkadaşların ehliyetleri var mı acaba hasar karşılamak için![]()
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
sen merak etme ben ehlıyete kaydoldum coktan alıyorum ben ehliyetimi... haa ehliyetim olsada olmasada trafikte hertürlü her bayana yol veririm bu bir centilmenliktir zaten... :bounce:
Ben senin ehliyetin var zannediyordum..... Bu durumda söz söylemeye bile hakkın yok..... :cat::cat::cat::cat:
Sakın trafiğe çıkma.... Ehliyeti alana kadar da yollar bayanların haberin olsun....Sonra aranızda anlaşırsınız... Önce bir hak kazan büyü.... :cat::cat:
Ben senin ehliyetin var zannediyordum..... Bu durumda söz söylemeye bile hakkın yok..... :cat::cat::cat::cat:
Sakın trafiğe çıkma.... Ehliyeti alana kadar da yollar bayanların haberin olsun....Sonra aranızda anlaşırsınız... Önce bir hak kazan büyü.... :cat::cat:
Ya bu mesaja ne demeli. Her zaman ve her yerde suçlanan, ezilen, istenmeyen bizler oluyoruz.. Tabi sizin tuzunuz kuru.. Ben erkeğim, bu kadar basit değil mi.. Hepiniz bencilsiniz işte bencil.. Sadece heryerde biz olalım istiyorsunuz. Ama biz de varız, kusura bakmayın.!!
Bu arada daha kişiliği oturmamış (ergenliğini tamamlamadığın için söylüyorum) bi çocuk bana düşüncesi bozuk diyemez.Merak etme ablacım, düşüncelerim yeteri kadar düzgün.. O kadar ki bozuk olanlara yardımcı oluyorum... :bounce:
Ben,esim ehliyet aldıgında ve O'na araba aldıgımızda trafikte bir tur atıp, felaket derecedeki bayan suruculeri gostererek ''-Bu sekilde araba kullanacaksan simdiden soyleyim hiç kullanma arabayı satalım'' dedim.Bu kadar net konusayım tabiki her bayan surucu için bu dogru degil fakat cogu için dogru diyeceksinizki bayan suruculerin kaza oranı daha az dogrudur cunki o kadar kendi kafalarına gore kullanıyorlarkı erkekler onlara carpmamak icin bir yerlere carpıyor. birde cok sinirli oluyorlar.bunu hiç bir bayan inkar edemez. sinirli oldukları bu mesaj yazıldıgında bu kadar patinin acılmasından belli.ayrıca yarası olan gocunur