Gene Araba Egzoslu Bir Motor Daha

gün geçtikçe insanlar nelere şahit oluyor bunudamı görücektim diyor :silent:
buda ilk araba egsozu takanın arkadaşı artık yorumlar sizden :mrgreen: benden no coment :queen:

araba egsozlu motor ilk tasarım buydu hatırlarsanız :queen:

ve buda yeni tasarım no coment :queen: allahım akıl fikir ver:cyclopsan

ya allah akılfıkır versın abicim bir insan ancak bukadar gereksız ve yakışmayan bı olaya parasını harcayabılır estetık denen bı ıcat var be abıcım ya bu ınsanlar kör mu :queen::pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
size tek bir atasözü kuzguna yavrusu anka kuşu görünürmüş her halde böyle birşeydi o eksozu nasıl görüyor kim bilir

Çok çirkin duruyor hiç yakışmamış.:farao:At ..... kelebek konmuş gibi derler yaa..(Kusura bakmayın söylemeseydim laf yerini bulmayacaktı.):cherry:

kötü kötü kötü kötü kötü:farao::farao: Motoru tipsizleştirmeye çalışmış adeta :cherry:

bu egsoz için bu kadar para harcayacağına, o parayla kendine doğru dürüst bir motor alsaydınya kardeşim ya.:pr:

belliki motor çok yeni. daha plakası bile yok. demekki aldığı gibi bu nu yaptırmış ne diyeyim allah akıl fikir versin. polislerin gerekeni yapıcağından eminim.

yuh be ben o motora binmeye utanırım üstüne bide türkiye yazmış burası türkiye herşeyi yaparız biz der gibi
s17.gif

Ben beğendim :) benim motora da Buldum bi tane dewiL egzoz :) alcam perşembee :mrgreen: egzozun ağırLığı benm motorla aynı :queen:

Motorun ağırlık merkezi bozulmuştur. Sağa kaymıştır kesin bu yüzden motorda kaymazsa iyi :cherry:

Ya ArkadaŞlar Şu GÜzel Motosİkletlerİ Bence YakiŞmiŞmi Bu Eksuz Yazik Ya Resmen Motor Camİasini KÖtÜlemİ Oluyor Orjİnal Herzamn İyİdİr Bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar