GENCİM :) motor manyağıyım :)) mağdurum :((

:) :) arkadaşlar ben aranızda yeniyim..
yaş 18 ..benim yaza mutlak motor yapmam lazım ..
ayda 100-150 kıytırık (vitesli,125cc,tercihen honda) para veririm ..:queen:
titan bile olsa razıyım ..
umarım vicdanınız motor delisi bir genç için dile gelir..:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin......

konuyu motosohbete taşıyorum oradan takip edersin mağduriyetini giderirsin umarım :cat:

hiç bi motor kıytırık değil ki :silent:
ayrıca nedir acil olan ben bile yıllardır dayanıorum :mrgreen:
vicdanla da ilgisini anlayamadım :)
nese hoşgeldin bakalım

sana bu konuyla ilgili fazla yardımcı olamiyacağım çalışırsan olur demekten başka :)

git bi motomax bayiiine bi tane keeway superlight 150 al kredi kartına taksit yapıyolar vadeyi sen belirle

mj_gkhn87' Alıntı:
:) :) arkadaşlar ben aranızda yeniyim..
yaş 18 ..benim yaza mutlak motor yapmam lazım ..
ayda 100-150 kıytırık (vitesli,125cc,tercihen honda) para veririm ..:queen:
titan bile olsa razıyım ..
umarım vicdanınız motor delisi bir genç için dile gelir..:pr:

mj_gkhn87' Alıntı:
saolun..varolun..
ama derdimede bir derman olun yaw........:pr:

derdin ne tam olarak yazarsan belki yardımcı olabiliriz ama ben bu 2 mesajında da derdini anlayamadım?

saol distino derdim taksiti elden vereceğim bir motor bulmak..
senin tanıdığın filan varmı (veren olursa sicil kaydına kadar her türlü belgeyi temin ederim..)
motorumu 5 kuruş paraya heba ettim..
ayda 100 lira veririm..

pardon adını yanlış yazdım..
:salut:

bu arada bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür..
umarım iyi anlaşırız..

ben siteyi kullanmayı bilmiom..
kendi sorumda size cevap vermek yanlışmı?
(bu derdime de derman olursanız sevinirim):queen:

zipir selam..
keeway superlight 150cc scootermi?
bana racing lazım..
(temiz bi ybr ye hayır demem)

Moderatör tarafında düzenlendi:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Ben kaç senedir dayanıyorum biliyor musun ne kadar zamandır sabrediyor bu beden:pr: 2 haftada yarım saat ancak gezebiliyorum:pr: yaşım 16,ehliyet için çok beklemem lazım bu yaşta peder beyler de razı gelmiyor:pr: 18-13=5 bak 5 sene dayanmam şart belki daha da fazla 3 sene gitti.Bir de uyuşturucu gibi meret arada krize falan giriyorum acayip,hissetmek şart:cat:

merhabalar arkadaşlar 20 yasındayım su ara gercekten motor tutkusu aldı basını gıdıyor ole dolasırken beldum burayı we uye oldum.cok begendım sıteyı eger kabul ederseniz sizlerle guzel muhabbetler icersınde olmak ısterım.
bendeniz elmoritotatli

Hoşgeldin:rendeer: tanışma bölümüne bir başlık açman tanışma açından daha faydalı olabilir

selam arkadaslar

selam arkadaslar:cat:
dün goggle geziniyordum ve bu siteyi buldum ben dogma büyüme almanyada yasiyorum ve 30 yasindayim gecen sene yeni cikan kawasaki zx-6r aldim cok memnunum ve motor hastsasiyim yani kizacani ... beni araniza kabul ederseniz ve sizinle arkadas oluruz yani.. herseyi paylasiriz yani ... herkese selam bu arada:cherry: :cherry: :cherry:

tuncay29frankfurt' Alıntı:
selam arkadaslar:cat:
dün goggle geziniyordum ve bu siteyi buldum ben dogma büyüme almanyada yasiyorum ve 30 yasindayim gecen sene yeni cikan kawasaki zx-6r aldim cok memnunum ve motor hastsasiyim yani kizacani ... beni araniza kabul ederseniz ve sizinle arkadas oluruz yani.. herseyi paylasiriz yani ... herkese selam bu arada:cherry: :cherry: :cherry:
tuncay abi, sen bi tanışma başlığı açmıştın galba, ben de hoşgeldin demiştim sana:)
başkalarının başlığına yazmana gerek yok:)

mj_gkhn87' Alıntı:
saol distino derdim taksiti elden vereceğim bir motor bulmak..
senin tanıdığın filan varmı (veren olursa sicil kaydına kadar her türlü belgeyi temin ederim..)
motorumu 5 kuruş paraya heba ettim..
ayda 100 lira veririm..
benim tanıdığım motorunu satan kimse yok ama duyarsam forumda satılanlar bölümünde yayınlarım...
ayda 100 liraya biraz zor gibi ama sen yinede satılık motorlar bölümüne bi bak belki bulursun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar