- Konu Yazar
Genç bir motosikletliyim ve trafikte her gün yapmamam gereken veya doğru yaptığım halde karşıdakinin ne yapacağını tahmin etmem gereken olaylarla karşılaşıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benim gibi genç arkadaşların veya yeni başlayanların hem kendi sağlıkları hem de daha çabuk bir şeyleri kavrayıp öğrenmeleri için internette bu tarz açıp izleyebilecekleri videolar olması iyi bir şey olacaktır.
Bu videolara "bugun bi olay yaşasam da internete koysam" gözüyle bakılması bence yanlış. Ben nasıl bugun iki yan şeritteki aracın beni görmeyeceğini tahmin edip 30 metreden kornaya basmaya başlamama rağmen o adamın yine de seni görmeyebileceğini fark ettiysem benim gibi arkadaşlar da fark edip ertesi gün önlemini alsın.
Benim görüşüm aynı konuyu elli kere görmektense forumda farkındalık yaratacak bir kaç video görmek.
Bu videolara "bugun bi olay yaşasam da internete koysam" gözüyle bakılması bence yanlış. Ben nasıl bugun iki yan şeritteki aracın beni görmeyeceğini tahmin edip 30 metreden kornaya basmaya başlamama rağmen o adamın yine de seni görmeyebileceğini fark ettiysem benim gibi arkadaşlar da fark edip ertesi gün önlemini alsın.
Benim görüşüm aynı konuyu elli kere görmektense forumda farkındalık yaratacak bir kaç video görmek.