Dün facebookta abone olduğum bir hayvan yardım sayfasında bir haber vardı. Şahısın biri arabasıyla sevimli bir köpeciğe çarpmış ve kaçmış. Aşağıdaki yorumlar da herkes şaşkın; "nasıl olur, bir insan nasıl bu kadar vicdansız olur vs. gibi" yorumlar yazılmış. Bende dayanamadım bişeyler yazdım. Motorcuyu sıkıştırıp kaza yaptıran, hız yapıp çarpan sonrada yolda bırakan insanlardan bahsettim. Böyle insanlar varken köpeğe haydi haydi çarparlar, orda da bırakırlar, şaşılacak birşey yok dedim.
Herşeyden önce bu sitede elemanın biri yazmıştı, ben bir yayaya çarpsam kaçarım çünkü ehliyetim yok diye. Çok birilerini dövesiniz varsa o çocuğu bulup bir şamarlamak lazım önce. Yarın birgün birilerine çapıp kaçacak çünkü.
Fakat bu olay bambaşka birşey. Beraber motosiklette olduğu insanı bırakıp kaçmak hayvanlığın bambaşka bir boyutu. (tabi durum böyle ise). Şu anki bilgilerle okuduğumda ilk anda benim de aklıma hemen aye nin yazdığı senaryo geldi. Tabi ne olduğunu bilemeyiz.
Maviş Hn. ageçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşir ve umarım bu işin aslı açığa çıkar.