Genç motorcu arkadaşlar

İstanbulda yaşayan, şehir içinde falan apaçilik yapmayan, motordan zevk alan sakin ve kafa arkadaşlar çıkar mı bu forumdan acaba :D 3 4 sene önce gruplara etkinliklere falan katılıyordum ama kafamızın uyuştuğu birini bulamadım internetten şimdi yine deneyeyim şansımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaşlı motorcu arkadaşları gurubunuza almıyor musunuz? :)

Grup falan yok be abim öyle bireysel olarak 2 3 kişiyle falan gezmeyi kastetmiştim. İstersen buyur gel ama nasıl bir sohbet döndürürüz bilemem :D

benim ruhum genc, aslinda apacilik yapmak istiyorum ama motorum ve cuzdanim izin vermiyor:) 2 gibi yesilkoyde olucam gel genc gardasim

başlık yanlış böyle ararsanız ona göre gelirler:) kim daha gençse en iyi tekeri o yapar çünkü:cherry:

istanbulda yasiyorum sehir icinde apacilik yapmam motosikletten zevk aliyorum sakinim kafamiyim bilmiyorum ama 33 yasindayim genc sayilmam😀 allah vizorunuze sinek bocek degdirmesin iyi surusler

istanbulda yasiyorum sehir icinde apacilik yapmam motosikletten zevk aliyorum sakinim kafamiyim bilmiyorum ama 33 yasindayim genc sayilmam😀 allah vizorunuze sinek bocek degdirmesin iyi surusler

Motosiklette yüzün gülüyorsa gerisi hikaye abi bu aralar trafikte herkes sinirli kime baksam asık surat ve kızgın. Sana da iyi sürüşler allah montuna arka tekerden gelen çamurları sıçratmasın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten insanlar çok kızgın bu konuda sana katılıyorum.
Onüme atlayıp sonrasında bana kızan insanlar var çoğu zaman güler yüzlü karşılamama rağmen bile hatalı insanlar bile sinirli ve üzgün.

Motosikleti
D400
Forumda takılanlar var ancak yasları 30 40 üstü hep.

Riding Club ya da motosıklet grupları var facebookta, onlara bak derim. oldukca iyi dostluklar kurabiliyorsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hem genç olacak, hem apaçilik yapmayacak, hem kafa dengi olacak..Çok zor..Muhabbet "Öncelikle s.a" , "öncelikle a.s"den öteye geçmeyecek olabilir, aman dikkat.

Tavsiyem; muhabbetinizin olduğu forum üyelerine "hadi gezelim" demenizdir. Biz birkaç ay önce benzer bir olayı Gökhan Aygün kardeşimle yapıp özelden de muhabbetimizin olduğu Cyan, Ezio41, gurcanozturk, espresso, kerem34 gibi arkadaşlarla çok keyifli geziler yaptık. Şu an kış dönemi eskisi gibi gezi yapamasak da wp'de muhabbeti yardırıyoruz. Çok iyi anlaşacağımıza inandığımız ama henüz beraber gezme şansı yakalayamadığımız bir çok arkadaş da forumda var. Ben size bu metodu uygulamanızı, doğal akışa bırakmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar