GENÇ İÇİN MOTOR

Arkadaşlar lafı çok uzatmadan konuya geleyim ankaraya yeni taşındım ve dikmende yaşıycam inş. evi tutarsam burdan hergün hastaneye işe gitmek ölüm. Daha önceden aklımda vardı motor fikri ama ailem riskli bulduğu için pekte sıcak baktıklarını söyleyemem.
izmirden gelincede evi kurup düzeni oturttuktan sonrada motor alayım diyorum ama scooter tarzı bişeyide istemiyorum ha derseniz ki ömründe kaç defa motor kullandın bi elin beş parmağını geçmez o da acemice aldıktan sonra kursa falan giderim diye düşünüyorum işler bende biraz ters yürüyor farkındayım ama gerçekten sabahın köründe o trafiği çekip işe gelmek çok zor bir korktuğumda ankarının hava şartları olaya tamamen uzağım zaten en doğru bilgiyi de burdan alırım diye düşündüm, ha sizde şimdi hemşirsin yapamazsın sana uymaz demeyin öyle yada böyle alacam zaten siz bari destek olun biraz araştırdım ama rks 150 iyi gibi 2. el alıcam zaten başka fikriniz varsada paylaşırsanız çok makbule geçer. bu arada lafı yine çok uzatmışım

Üstüne biraz daha koy ybr 125 al kafan rahat olsun. Scooter a da bu kadar soğuk bakma. Bagaj, kolay kullanım vs avantajları var.

Abecim 4 japondan şaşma. RKS filan geç bu motorları... Çan çin çun tamirciden çıkmazsın. YBR-CBF veya muadili scooterlar bak, kat benzini kafa rahat olsun.

ankara'da ahmak ıslatan tipte yağmurlar çok olur. "hava iyi, bugün motorla gideyim" dersin, yolda yağmura tutulursun. akşama falan kalırsan, soğukta motorun tepesinde donarsın. 6 yıl falan ankara'da bulundum ordan biliyorum. bu kış aradan çıkana kadar motor işini, hele acemiysen, ertele.

Ankara soğuk olur motor için. Almanı çok önermem ama illa da alacaksan scooter al daha korunaklı olur önden, alttan falan. Öneri olarak da kymco, sym gibi markalara bak scooter için çünkü f/p ürünlerdir.

Mersin İl Temsilcisi
Genç işi...
Henüz böyle gençken bu kadar yakınmak?
Üç aya kalmaz, araba forumlarında araba aramaya başlarsınız.
Bakalım kaç hafta sürecek aboneliğiniz

Aralık ayına geldik neredeyse, bundan sonra mart'ın ortalarına kadar Ankarada hava buz gibi olur. Motor alsan acemi hâlinle nasıl bineceksin. Ayrıca Ankara'nın soğuğu genç adamı bile yamultur. Ocak ayında motorla şehir merkezinden dışarı çıkamazsın.

genç için motor yaşlı için motor mu var

babam 58 yaşında ninja250r motorum varken kullanıyodu

Ankara'da don çok olur askerliği orada yapmıştım sana tavsiyem abs li motor bak ve sakın fabrikasyon lastik ile çıkma yola. Kayarsın.net

Üstüne biraz daha koy ybr 125 al kafan rahat olsun. Scooter a da bu kadar soğuk bakma. Bagaj, kolay kullanım vs avantajları var.

vet motor hakkinda pek bilgim olmadığından tek tek google amcaya yazip baktım gercekten cok guzeller ama acemi oldugumdan yol tutuşunn falan iyi olmasi lazim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

Aralık ayına geldik neredeyse, bundan sonra mart'ın ortalarına kadar Ankarada hava buz gibi olur. Motor alsan acemi hâlinle nasıl bineceksin. Ayrıca Ankara'nın soğuğu genç adamı bile yamultur. Ocak ayında motorla şehir merkezinden dışarı çıkamazsın.

Buzlu havalarda otobusle giderim diye dusunuyorum iste korkum yol da belde kalmayayım duz yolda bile dusen biriyim zaten kesin motordanda duserim ama en azindan en az hangisinden duserim onemli olan o

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Ankara soğuk olur motor için. Almanı çok önermem ama illa da alacaksan scooter al daha korunaklı olur önden, alttan falan. Öneri olarak da kymco, sym gibi markalara bak scooter için çünkü f/p ürünlerdir.

Ya onuda sevmiyorum ama bu gidisle cesqretim kırılırsa oyle bisey alacam galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Ankara'da don çok olur askerliği orada yapmıştım sana tavsiyem abs li motor bak ve sakın fabrikasyon lastik ile çıkma yola. Kayarsın.net

,dikkate alacagım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

Abecim 4 japondan şaşma. RKS filan geç bu motorları... Çan çin çun tamirciden çıkmazsın. YBR-CBF veya muadili scooterlar bak, kat benzini kafa rahat olsun.

onlar için yeterli param yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

Genç işi...
Henüz böyle gençken bu kadar yakınmak?
Üç aya kalmaz, araba forumlarında araba aramaya başlarsınız.
Bakalım kaç hafta sürecek aboneliğiniz

Vay arkadas bu nasıl bi on yargıdır acaba sadece makinelerle pek aram iyi degil hepsi bu. sana hayatnn geri kalnında ön yargısız bi yasam diliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

genç için motor yaşlı için motor mu var

babam 58 yaşında ninja250r motorum varken kullanıyodu

muteremin ellerinden öper sağlıklı uzun ömürler dilerim,
Genç için neden olmasın life style , mesela banan dizi yırtık kot giyiyor mu ben giyiyorum..

hoş geldin.
ev iş arası mesafe, güzerğah konusunda yapabileceklerin daha önemli.

bence dikmen yerine daha düz ayak bir yerlerden ev bak. Zaten Ankara'da motosiklete binilebilecek mevsim aralığı çok kısa, bir de üstüne dikmenin yokuşlarını hesaba katarsan işkence olur.

hoş geldin.
ev iş arası mesafe, güzerğah konusunda yapabileceklerin daha önemli.

teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

bence dikmen yerine daha düz ayak bir yerlerden ev bak. Zaten Ankara'da motosiklete binilebilecek mevsim aralığı çok kısa, bir de üstüne dikmenin yokuşlarını hesaba katarsan işkence olur.

ne yapalım evi burdan ayarlıyabildik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

En iyisi motor ben her yere motorla gidiyorum.

bencede :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar