- Konu Yazar
Harduro'nun önerdiği Kayaköy-Ölüdeniz orman yolunu bulmak için yöneldiğim Kayaköy ün olası her türlü yönünü araştırdım şimdilik böyle bir yol olduğr.Buna dair sonuca ulaşamadım umarım başka zaman olur.Buraya kadar gelip eli boş dönmek olmaz diyerek bir önceki Gemiler ziyaretimi koya inmeden gerçekleştirmiştim bu sefer inir huzur bulmayı denedim..

Durup birşeyler düşünmek ve insanın hayatı ile ilgili defterlerine gözatması için eşsiz ambiyans...

Her güzelliğin bir sonu var..Artık dönmeliyim..Dönüş yolu üzerinde son yağmurlara dayanamayıp yola yıkılan ağacı yolu açmak için kesip budadıklarını görüyorum..

Dönüş yolunda birkaç eski çağa ait olduğunu düşündüğüm taş döşeli birkaç orman yolu deniyorum,arıcılık ile uğraşanların arı kovanı mekanı haline gelmiş pek çoğu ufak arı salıdırlarından nasibimi almadan geri dönüyorum..
Güneş saçlarını Kayaköy ün üzerinden atmış gülümseyerek ayrılıyor..

Fethiye körfezi günü kapatırken..

1-2 yer gözüme kestirdim dönüş yolunda fırsatım olursa yakın zamandada oralarda olurum umarım..
Sevgiler.
Yücel.

Durup birşeyler düşünmek ve insanın hayatı ile ilgili defterlerine gözatması için eşsiz ambiyans...

Her güzelliğin bir sonu var..Artık dönmeliyim..Dönüş yolu üzerinde son yağmurlara dayanamayıp yola yıkılan ağacı yolu açmak için kesip budadıklarını görüyorum..

Dönüş yolunda birkaç eski çağa ait olduğunu düşündüğüm taş döşeli birkaç orman yolu deniyorum,arıcılık ile uğraşanların arı kovanı mekanı haline gelmiş pek çoğu ufak arı salıdırlarından nasibimi almadan geri dönüyorum..
Güneş saçlarını Kayaköy ün üzerinden atmış gülümseyerek ayrılıyor..

Fethiye körfezi günü kapatırken..

1-2 yer gözüme kestirdim dönüş yolunda fırsatım olursa yakın zamandada oralarda olurum umarım..
Sevgiler.
Yücel.