Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tip ürünleri genlede küçük çaplı firmalar getiriyor.
Mesela türkiyede yakın zamanda satılmaya başlanan haojin marka motorlar vardı, onları AYDIN / Nazillideki bir firma getirtiyor. Ööle web sayfası felan olan dallı budaklı firmalar değil bunlar. Ben bi ara araştırmıştım şu gelly markasını üreticisinin bile web sayfasını bulamamıştım.
Gelly türü bişey alacaksan sana haojin marka motoru önerebilirim. Ben motorcudan almıştım tanıtım broşürünü. Firmanın ve ürünlerin web adresi: http://www.haojin.com.cn/english/motorlist.asp
bulamıcan : )))
bence bu tip motorları almak avantajlı değil, sonucta parca sorunun falan olacak, yada parcaları pahalı olacak,
cok bulunan bir model almak daha iyidir.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla mesala benım peugeot/speedfight adamlara ne zaman telefon açsam şu parça lazım desem adam gel al diyor bazen cok nadir oluyor oda bulunmuyor ondada 1 gün sonra alıyorsun bencede tanına motoru alacaksın ki parcası bulunsun
gelly'nin golden wing tarzı motorunu burdan birisi kelepir fiyatı diye almış 3.5 milyar filan dı herhalde görünüşü konforu güzel ama usta ne zaman yapsa 1-2 gün sonra gene geliyor hatda adam geçen yakmayı bile düşünüyordu :cherry:
en iyisi uzaktan sevmek :cherry:
şaka bi yana bildiğimiz marka her zaman iyidir :thumleft:
yahu gilera nerdee gelly nerde.bir kere gilera ünlü ve bilindik bir marka.gayet güzel motorları var.sadece rc 600 serisinin marş motorlarında bir problem olduğunu duymuştum.hepsi sonunda aynı arızayı veriyormuş.