Gecmis olsun abim simdiden butun subeleri gezmen gerek bende gecen pazartesi 1.000tl icin denedim ama gelir belgesiz vermediler bana(+ögrenciyim diye ) (500 tl lik gelir. Elgeside götürdüm ama ögrencilik sorun oldu ) ama garantide böyle bi uygulama var ilk kredisini alıcaklar kişilere garanti daha kolay veriyorlar (Hic kredi ve kredi kartı kullanmamış olmak lazım) sırasıyla ..
GARANTİ
DENİZBANK
FİNANSBANK
AKTİFBANK(NKOLAYKREDİ)
en kolay vericekler bunlardır abim ama vaktın varsa sabah 9 -10 gibi cik butun bankalara git illaki biri bilgi verir senin icin (ek gelirbelgesiz diyen banka biraz farki soyle yani
Gelir belgesiz gidiyorsun (onlar senin gelirini goruyor ise gelir belgesi istenmiyor)
onun yerine kredi karti kullanmis veya kredi cekmis yada maas aliyor olman lazim
Bu sekilde gelir belgesiz veriyor yani gelir belgesini internet uzerinden goruyorsa istemiyor asli bu
ama krediden once kredi karti icin basvur abim 5 tl olsun ama kabul et cunku kredi notunu yukseltmen kolay olur ilerde bankada hesabin olucagi icin gelir belgesiz acil krediler kullanma hakkin olur yararli olduysam ne mutlu