gelen arkadaşlara teşekkür ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla abi şimdi fark ettim, nasıl denk gelmiş de hiç çıkmamışsın....

sanırım mustafa abinin çektiklerinde varsın... o her açıdan yakaladı bizi... :mrgreen:

daha resim ekleyecek .... ...

ilk gurup göründü,halaoğlu ve tayfası dermişim:)

ikinci gurupta geldi sonunda,enalçakadam(kadir abi) ve tayfası :)

daha sonra orada fazla oyalanmadan karnımızı doyurmak için bahtiyarın arkadaşı olan pideciye gittik,bahtiyar gitmeden siparişleri verdi ama yinede en sona ben ve esra kaldık,az kalsın pideciyi yiyecektik(ben çok kızdım:cherry: )

daha sonra maniaclee'nin arkadaşını görmesi için Balım Sultan tarafına gittik,beklerken 2 kare çekivermişim:)

daha sonra izmire belevi,selçuk,zeytinköy,özdere,seferihisar,menderes güzergahından dönmeye karar verdik,ve bol virajlı bu yol bence günün en keyifli yanıydı,yattıkta yattık,yattıkta yattık,cbf500 honda yı kullanırken içimden gelen "motorun hakkını ver,hakkını" sesiyle 2 kişi olmamıza rağmen motoru neredeyse limitlerine kadar yatırdım virajlarda,sonuçta ne mi oldu? asfalt ağğğladı beeeaa:cherry:

ve güneşle gelen halaoğlu:) güneş gibi ışıldıyorsun okhan abim,şiir gibisin maşallah:cherry:

bu resim toprağım bahtiyar için:)

esra eski günlerini mi özledi acaba:p

evet bu alttaki son fotoydu bendeki,daha birde kadir abinin bizim yanımıza gelirken çektiği enfes resimler var,üşenmessem onlarıda atarım belki:)

asfaltı bırak ben ağladım be yapmayın abi ben gelemedim diye :salut: kaç gündür kopan eksozu tekmeliyorum yaktıracaksınız bana makineyi yaya kalacağım :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar