gelemiyor 600'lük gelemiyor...;)

daha nası gelcek bee :) movistar borumu bu :) bi vızıltı geliyo ardından 200mt fark açıyo. subaru kimmişde 600 geçemicek onu :) peh.... :)

subaru dolu dolu olması lazım ki geçsin yalnız 2side fazla sıkmıyor anlık gazlıyorlar videoda gözüken öyle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kayıt yapan daha çocuk belli'de sürücüyüde gaza getirmiş ona yazık bi ara inanmıştı sürücüde geçeceğine ama nafile.
artık ko-pilot:p olarak başkasını almıştır yanına:p

izleyemiyorum ama subarunun o vites arası sesini anımsayabiliyorum. kesin 10 numara bi ses tir. youtube açılsın izlerim...

4 sene oncem aklima geldi, calibra ile gezerken bizde bi 600 luk makinayla dalga gecmeye calismistik,haa bak herif yetisemedi bizi derken bi fisiltiyla birlikte tektekerini gordum makinanin havada :)

HRC

çok hoş video, paylaşım için tşk :) ''gelemiyo 600 lük gelemiyo' lafına çok güldüm doğrusu :):)

ben bu vıdeonun basını hatırlıyorum canlı sahıt oldum eğer oysa tabı ben ona benzettım sahıl yolunda ısıklardan kalkmıslardı 600 orda da parcalamıstı subaruyu vıdeoda da narlıder yoluna benzettım guzel vıdeo...

gelemıyo falan deıl kalkısta daha parcalamıstı adam orda da oynuyo :queen::queen:

arkadaslar bıde yorumları okurmusunuz youtubedekı bıraz ahlaksız ama adamlar gzuel atısmıs:queen::queen:
bıtanesı hala 600rr ın subaruyu gecemıyeceını dusunuyo bırısı ordan yazmıs 600luk makına 400mt yı 11 sn nın altında hayatta alamaz falan dıye bı okuyun derım ama cok kufur var uyarmadı demeyın:wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Subaru 215'ten fazla yapıyor olması lazım. VW Passat'lar bile 240-250 yapıyor. RR'da herhalde 215'ten çok çok fazla yapar ki zaten bir ara iyi bastırdı gitti. Subaru 215 yapıyorsa benim Fazer da son hız konusunda onu tokatlar. Bence Subaru son hızını denememiş.

motorun gücü kuvveti budur :bounce: tüylerim ürperdi şerefsizim :mrgreen:

Dalga geçmiş resmen... 4. vitesle geçiyo yanından. daha bunun 5. var 6. var.
Arkada toz bulutu var. Tozu yutmak var. Bölee devam ediyoo.:mrgreen:

yaa bunlar motorun gucunun farkında deıll....cok buyuk markalar harıc arabalarda onlarda ferarrı lamborghını falan fabrıka cıkısı hıc bı araba motoru gecemez ıster 600 luk olsun ıster 1000lık...ama yuklu olursa arabalar bıde motorcu bıraz deneyımsız tecrubesızse ayrı..ama bu vıdeoda 600 luk resmen yemıs bıtırmıs subaruyu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam gazı kesio gelse öle bi gelirki =)):p

sanırım arabada turbo-süperşarj gibi bişi var gaz kesince çıkan sese bi dikkat edin...

güzel di

bence 600 lük dalga geçiyo bu videonun devamında geçiyo gaz kesiyo geçiyo gaz kesiyo aksi takdirde büyük bi sorun olmadığı sürece niye boş yolda gaz kessin :queen: videoyu çeken arkadaş kendi rezil olmasın diye makaslamış :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar