gelemiyor 600'lük gelemiyor...;)

ya rigel'in söylediği araba antep yapımı çakma ferari olmasın ,sankim olayda bii yanlışlık var gibi gibi:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aman tuğçe sen gaza gelme aman diyim, yolların prensesi :)

6oorr la mücadele etmek için.+300 hp otomobil lazım.ki o da ancak porche turbo olabilir.veya lambo ferrari.ama onlar da sadece 600 lük makinalarla mücadele edebilirler.asla 1000 cc lik racinglere yaklaşamazlar.ki zaten bence otomobiller asla ekselerasyon ölçüsü olamazlar....bize karşı tabii ki:mrgreen::mrgreen::mrgreen::pr:

rr yemişseni dostum sen onunladeyil normal arabalarla kapış ibren 200 ü zorgörüyo adam dalgaya almışseninle oynuyo seni sıkıbi şahin bile geçer utanmadan vdeoya almışsın olayı bide .

beyler videoyu izleyemiorm yardımmmmm çok merak etiimm yawww:)

Videonun Youtube linkini, youtube engellemesini kaldırarak gösteren programlara yapıştırıp izlemeyi dene istersen.

Tuğper'im açmış bu başlığı yaa, görünce kötü oldum..
Nur içinde yatsın.

1 ay evvel kuzenimin gsr ıyla yedikule akdi ipekçi istikametinden topkapıya dogru giderken zeytin burnu ışıklarda bir subaruyla yanyana geldim ben pek aldırmadım ama o kalkar kalmaz yanımda aragazı verip uzamaya çalıştın aynı anda birin sonuna kadar açıp 2 3 yapıp silivri kapı ışıklarda durdum 5 6 saniye sonra yanıma geldi artçım kuzenim soner o arabayı ben senin yerinde olsam duvara çakarım dedi adam iki eliyle suratını kapadın:) o sahne çok hoşuma gitti bu videodaki rr nasıl gelemez ya adam zaten ezmişte fazlada labali olmamış gsr yediyse rr parçalar:):)

Son düzenleme:
Videonun sonuna doğru direksiyondaki elemanın hafif de olsa "yakalayamadık" dediği duyuluyor zaten.

iyi dalga geçmiş rr sanırım bi bugatti alması lazım o arabadki arkadaşın rr yemesi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar