Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorum var:
İlk fotoğraftaki model -CRiminAL-'in açtığı Fuarın en kaliteli Çinlisi diye bir topicte tartışıldı ve artık gelmek üzeredir herhalde(?)(umarım)
arkadaslar ilk resimdeki ri motor zongshen markasıyla geldi.ben kullandım gayet güzel motor.kalitede ii fiyat yanlış hatırlamıyorsam 5200 ytl felan olması lazımdı.
kardeş üstteki motoru zongshen getriyor ama jantları bu şekilde değil kendisini kadıköyde eski mondial bayisinde görme fırsatı buldum fiyat olarak da peşin 5.750 ytl denmiş. ancak sağlam motor gibi duruyor. adam öve öve bitiremedi ama fiyat bana biraz tuzlu gibi geldi.
zaten çinliler bundan çok satıyor dışı çok güzel içi yok bakın yakında görürsünüz eski rr ları zzr leri gsxr ların eski kasalarını çin markalarının adı altında 150-250 cc lik motorlarla satıcakda bunada eminim sonuçda görüntü çok cezbedicidir çinlilerde bunu biliyor.
Hyusong un kendini kanıtlamış 250cc motorunun ikinci eli 4500-5500 ytl ye satılırken, bu zongsien i almak hiçde akıl karı olmaz.
Biraz kaliteli yapmışlar bunuda hemen fiyata yansıtmışlar.