geleceğin meslekleri

Motosikleti
600RR
sizce nelerdir.ben daha yolun başındayım.sizlerden yardım bekliyorum.benim gözlemlediğim kadarı ile yemek sektörü hiçbir zaman tükenmeyecek.birde insanlara hizmet sektörü sürekli büyüyor.

Ticaret ile ugrastigim icin su sekilde anlatayim

Ben lisede iken muhasebecilik ve bilgisayar gelecegin meslegi idi.

Simdi ortalik issiz muhasebeci ve bilgisayarci dolu

10 15 sene sonra buyuk ihtimalle bilisim hizmetleri 1 numarali sektor olur .

_ bilisim dediysek iphone 7 incelemesi yapan arkadaslar degil ,program tasarlayip robot yapan arkadaslar )

Hic bitmeyecek sektor ise hizmet sektorudur. Insan oglu doymaz surekli yeni biseler ister o yuzden en iyi hizmet veren her zaman kazanir . en basiti kurye arkadaslarimiz olmasa kimse eve paket servis soyleyemez.

Hortumculuk, Gaspçılık, Dolandırıcılık...
Bir de millet vekilliği.

Motosikleti
600RR
Ticaret ile ugrastigim icin su sekilde anlatayim

Ben lisede iken muhasebecilik ve bilgisayar gelecegin meslegi idi.

Simdi ortalik issiz muhasebeci ve bilgisayarci dolu

10 15 sene sonra buyuk ihtimalle bilisim hizmetleri 1 numarali sektor olur .

_ bilisim dediysek iphone 7 incelemesi yapan arkadaslar degil ,program tasarlayip robot yapan arkadaslar )

Hic bitmeyecek sektor ise hizmet sektorudur. Insan oglu doymaz surekli yeni biseler ister o yuzden en iyi hizmet veren her zaman kazanir . en basiti kurye arkadaslarimiz olmasa kimse eve paket servis soyleyemez.

hocam banada öyle geldi.
otantik isimli bir lokanta açsak.
200 gram et'e 150 lira para istesek
köşeyi döneriz,nasılsa keriz çok.

hocam banada öyle geldi.
otantik isimli bir lokanta açsak.
200 gram et'e 150 lira para istesek
köşeyi döneriz,nasılsa keriz çok.
Aylık 10-15 bin dolar kazanan adamlar mahalledeki kebapçıda yemek yiyemez. Aynen milletin hizmetkârıyız diyenlerin Renault Clio yerine Mercedes S500'e binmesi gibi :cat: İkisinin de tekerleği dönüyo aslında.

Milletvekiligidir net 4 sene görev süresi(devamsızlık sınırsız),limitsiz ücretsiz saglık hizmetleri,(4 sene sonrası emekli olup ayda 25 bin tl yattığın yerden para) makam aracı,koruma,lojman,büro,itibar,yasalara tabi olmama ceza Vs. yememe,askerlik yapmama,spor tören vb faaliyetlere beleş ve loca ön sıradan hazır yer,ek iş olarak ticaretle uğraşıp tüm ihaleleri alma ve aklıma gelmeyen bir dünya + sı var.

Gelelim nasıl olunura malum 2 partiye (akp-hdp) üye kaydı (MHP yi yazmadım akp ile birleşti zaten)gençlik kollarında aktif görev almak yalakalık yapmak,para yatırmak,namaz kılmak yada kılıyormuş gibi yapmak,sosyal medyada popüler olup büyük kitlelere ulaşmak akabinde algı operasyonları kapsamında aktif beyin yıkama işlemlerinde görev almak,teröristlere reislere hocalara itaat etmek diz cökmek,3 çocuk ve herşeyden önemlisi düşünmemek ve yargılamamak çoban uçurumdan bile atla dese gözü kapalı atlamak.

Elektrik Elektronik Mühendisliği
Gida mühendisliği
Tıp
Isletme mühendisliği
Genetik ve moleküler biyoloji
Yazılım Mühendisliği

Bunların yanında dolu dolu bir cv

"YALAKALIK"
Geçmişin ve geleceğin en kazançlı mesleğidir. Her yerde ihtiyaç duyulur.
15338413_228231097588573_3742986774952017920_n.jpg

Motosikleti
600RR
Milletvekiligidir net 4 sene görev süresi(devamsızlık sınırsız),limitsiz ücretsiz saglık hizmetleri,(4 sene sonrası emekli olup ayda 25 bin tl yattığın yerden para) makam aracı,koruma,lojman,büro,itibar,yasalara tabi olmama ceza Vs. yememe,askerlik yapmama,spor tören vb faaliyetlere beleş ve loca ön sıradan hazır yer,ek iş olarak ticaretle uğraşıp tüm ihaleleri alma ve aklıma gelmeyen bir dünya + sı var.

Gelelim nasıl olunura malum 2 partiye (akp-hdp) üye kaydı (MHP yi yazmadım akp ile birleşti zaten)gençlik kollarında aktif görev almak yalakalık yapmak,para yatırmak,namaz kılmak yada kılıyormuş gibi yapmak,sosyal medyada popüler olup büyük kitlelere ulaşmak akabinde algı operasyonları kapsamında aktif beyin yıkama işlemlerinde görev almak,teröristlere reislere hocalara itaat etmek diz cökmek,3 çocuk ve herşeyden önemlisi düşünmemek ve yargılamamak çoban uçurumdan bile atla dese gözü kapalı atlamak.

hocam siyaseti katmasak iyi olur.konu kapanmasın

Ciddi söylüyorum çevre mühendisliği. Fakat bu devlet yönetimiyle pek ise yaramayabilir.İlerde yapılacak tesislerde(enerji,sanayi...) ab standartları için efsane şekilde lazım olcak yada işsiz kalicaksiniz

hasta yaşlı bakımda iş yok kuzenim mezun oldu ve açıkta kaldı dgs ile hemşireliğe geçti
elektrik ve bilişim konusu zirve yapacak ama kendini geliştirmek gerek hem de çok misal önlisans mezunu internet kafe işiyle uğraşmış zamanında ama kendini geliştirmiş ve şuan güvenlik yazılım işlerini yapan yerde çalışan tanıdığım var yanlış hatırlamıyorsam koç grubundaydı dolu bir maaşla çalışıyor

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

becerebilsem harbiden yapacağımda benim elimden gelmiyor işte :D

bu devirde memur yada herhangi bir devlet işi lazım, on kilo bostan yan gel osman oh kebap :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yakın gelecek için tahminim
1-gıda sektörü
2-ilaç sektörü
3-silah sektörü

Hiç sermaye koymadan en güzel para kazanacağın sektör Din Sektörüdür. İster islam, ister hristiyan ister budist, ister yahudi olsun en karlı ve en kazançlı sektör budur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç sermaye koymadan en güzel para kazanacağın sektör Din Sektörüdür. İster islam, ister hristiyan ister budist, ister yahudi olsun en karlı ve en kazançlı sektör budur...
Malesef. Serbest piyasa olunca o da zor. İlk motosikletimi preacher'lığı bırakıp kamyon şoförü olmuş bi adamın karısından aldıydım. Kilise açacaksın, cemaat bulacaksın, haftasonu çoluk çocuğuna program yapacaksın, hizmet götüreceksin, bağışta bulunmaya ikna edeceksin, kolay değil. Adam bırakıp gece gündüz şoförlüğe geri dönmüş.

İyi ki de öyle olmuş. Bana verdiği kaskın üzerinde ne stickerlar vardı. Karısı nasıl kızardı bozardı veriyorken... İçinde yokmuş demek ki :)

Son düzenleme:
Yurtdışına çıkacaksanız başta bilişim olmak üzere iyisi olduğunuz sürece eli yüzü düzgün her meslek size para kazandırır. Türkiye'ye gelince ben de milletvekilliği derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar