gelecegin hızlı ve dikkatli motor sürücüsü

ben'de kendimi iyi sürücü sanardım ama O yaşta iyi bacak kası yapmış kerata,pedal bile yok bisiklette maşallah.

o çocuk büyüyene kadar böyle hpolayıp zıplamaya devam ederse düşmekten çok çanağı kırar gibi geliyor bana..çanaksızda motorun tadımı olur be???:queen:

maşallah ya nasıl sürüyo hakkaten insana bisikleti özendiriyo :) çalınan bisikletimi özledim....

aman ha o daha tehlikeli...dünyanın en iyi motorcusu cemil ipekçi olsa ne yazar?????:queen:

fatih ürek'te çok iyi motora biniyormuş :p memetali öyle diyor birde kuşum Aydın :queen:

ben bırakıyorum abi bu işi...bu yaştan sonra töbe töbe...:p
satılık ilanları nereye veriliyordu???:queen:

Yabancı ülkelerin park bahçe tabiat yerleşim düzenimi bana hep çok güzel geldi yoksa İstanbulda yaşadığım için mi öyle geliyo bana çocuğun okula gidene kadar geçtiği güzergaha bakın ne kadar güzel

Bu velet hoplayıp zıplayıp duruyo süspansiyonuda yok bisiklette hoplayıp yere inince acımıyomuyki çanak :sunny: O yere indikçe benim oturduğum yerden acıdı ha ::sas::

adamlar sokakları düzenlerken sanki daha önce planlamışlar,tabiata saygılı davranmışlar,bizde öylemi döşe asfaltı işlem tamam,yağmur yagınca topragın kokusunu alamıyorsun...toprak yokki !

Ben 4 yaşında konuşmaya başlamısım bu bebe pedalsız bisikletle neler yapıyo bide pedalı olsa ne olacak.
Bence Rossinin gayri meşru oğlu bu...

Moderatör tarafında düzenlendi:
dikkatli bakarsanız sanki süspansiyon var arka tekere giden yerde selenin altında bi esne yapıo hadım olacak yavrucuk

bisikletin pedalları olsa eminimki bir çok haraketi daha iyi yapabilir gerçekten yetenekli bi çocuk. :cat:

valla çocuğum olursa ilerde erken yaştan bende teşvik ederim bu tür sporlar için :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar