geldim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam denizin kızı hoşgeldin :rendeer:benim sana tavsiyem yamaha ybr125 hazır beldeyamanında kampanyası var sitesine bir göz at derim iyi forumlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oh ya nerde kaldın.
neyse geldin sonunda. yapma bi daha böyle ama. :)

Geleli bir kaç gün olmuş. Hoşgeldin. Katılımcı olman ve motoruna, ehliyetine kavuşman dileği ile hoşcakal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yalnız, patlama yapan tek tanışma başlığı bu galiba :)

bu neki aral loli nin topiğini görmedin sen baktılar olmuyo 10 uncu sayfada kitlediler topii

ama arkadaşımıza hoşgeldin diyerekten şimdiden alacagı ehliyeti ve motoru için hayırlısı olsun diyorum

Hoş gelmişsen Denizin kızı katılımcı olman dileğiyle umarım güzel vakit geçirerek motosiklet konusunda bilgilenirsin...:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle hoşgeldin, sonralıkla :p nedir bu bayan hoşgeldin başlıklarında geyik çevirmeler hala anlayamıyorum (welcome mt smirnof and aah :p ne demekse :cherry: )

tarzını cruiser olarak belirlemişsin zaten, bütçende 5000 ytl civarı ise
bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi hyosung gv250 ile başlayabilirsin, satarken de düşük cc olduğu için rahat satılabilir
en500 ile de başlanır başlanmaz değil yaygın bir motor ama üstteki alternatifi bir araştır derim
ilerde zaten motor dünyasına iyice girdikçe aa bunun çıplak olanı varmış değişik oturuyosun , aa enduro ile acaip gezerim falan diyeceksin :)

hoşgeldin rana ben her yerdeyim beni yakalamak zordur .)))

Son düzenleme:
Hoşgeldin :rendeer:

Bu denizkızları nası hep bu kadar güzel oluyo? Benim bildiğim tuzlu su cilde pek iyi gelmez aslında :mrgreen:

Sen denizkızı olduğun için mi güzelsin yoksa güzel olduğun için mi denizkızısın? :wiinkk:

Bence ilk motorun kaliteli olsun. Cbf150 ile acemiliğini iyice at, daha sonra istediğin motor tarzına zamanla karar verirsin. Cbf150 kullanan her motoru kullanır. Bi sıkıntı yaşamazsın. Ben 3 ay kullanmama rağmen aldığım fiyata sattım, zararın da olmaz. Çok tutulan bi motor, parçaları ucuz, acemilik döneminde bu motor her şeyiyle biçilmiş kaftan.

Sevgilerle...

Son düzenleme:
bana sorarsan tarzını karşı tarafa aktarıcak bir motor al ve aramıza hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle

Hoş geldin motor isimlerini öğreniyorsun heralde :) Hepimiz böyle başladik umarim istediğini alirsin
;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar