geldim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu topic 100 mesaj'a ulaşabilirmi ? ? ?

Varmı iddaya giren :silent:

Bu arada hoş geldiniz... :rendeer:

Motor alıpta ne yapacaksın iki teker şeytan icadı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar chopper-cruiser farkını dikkate alalım.
Chopper motor kişiye özel yapılır ve tektir,OCC motorları,TT custom motorları chopper'dir.
cruiser motor seri üretimdir.Genel bir tarzı ifade eder.Virago,Kanuni Seyhan,Dragstar,Harley'in bir çok modeli cruiser'dir.

bu motor her boya uyar.Ben boyumu söylemiyorum reklam olur:)
ama 155 olan da rahatla kullanabilir.Üstelik sınıfının en hafiflerinden sayılır.

Son düzenleme:
denizin_kizi hoş geldin. Ben de şu an 250 Cruiser ramzey var. çok memnunum 15.000 km yol yaptım .yollarda koltukta oturmuş gibi gidiyorsun çok rahat size tavsiyem başlangıç motoru 125 dır. yamaha 125 alın temiz ikinci el biraz tecrübe sahibi olunca onu satar 250 gv hyosung Cruiser alırsınız
daha dün 250 gv hyosung cruiser kullandım. çok güzel makine 1 sene önce bir hanım
arkadaş kullanırken görmüştüm hanımlar için ideal selesi fazla yüksek değil öyle 500 falan hiç düşünme
ve motor kullanma kurslarına katıl öğren ondan sonra yollara cık ve tercihin trafiğin az olduğu yollar olsun. kazasız sürüşler dilerim .

merhaba Rana hoşgeldin,sefalar getirdin.:bounce:

Gün geçtikçe daha bi mutlu oluyorum bole bayan arkadaşları trafikte görmekten,her nekadar Rana daha bi motor almamış olsada yazılarından gördüğüm kadarıyla motosiklet aşkını,sevdasını çoktan yüreğinin kapılarından içeri almış.Bu iyi bir başlangış,aldığın motosiklet hangi marka hangi model ve hangi "cc" de olursa olsun önemli olan kullandığın motosiklet diil üzerinde seyir halinde olan sensin,bunun için ne zaman motora binsen ilk önce sevdiklerini ve seni sevenleri düşün ve ona göre hareket et............Rüzgarı ılk yüzünde sonra ruhunda hisset seni serinletenin rüzgar değil motorsiklet aşkı olduğunu göreceksin..........Tekrar hoşgeldin.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
:rendeer:rana abla hoşgeldin sana demiştim buraya yazarsan seni bütün site tanıyacaktır demiştim inş gönlündeki motora kavuşursun kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim..

oy oy oy ne güzel ya bir sürü hoşgeldin mesajı:) arkadalar hoşbuldum. hafta sonları çalıştığım içindir ki henüz yazdığınız markaları inceleme fırsatı bulamadım. ancak istediğim modellere yakın modeller genelde. bir çoğunuzun dediği gibi önce kursun bitmesini ve farklı modellere sürüş deneyiini yaşasam iyi olacak. ama yine de gönlümde chooper yada cruiser var. tekrar teşekkürler yardımlarınız için ve de desteğiniz için keza kime basettiysem yaşamayı sevmiyor musun diyor.

ya yaşanmaz olurmu sen şimdi yaşamıyorsun binince yaşamaya başlayacaksın boşver o yaşamayı sevmiyormusun diyenleri canmm :queen:

oncelıkle hosgeldı rana,benım onerım once bır motorsıklet egıtım kursuna gıtmen olur motor almadan once,hem güvenli bir sürüs egıtımı alırsın hemde motorsıklet modellerını ve gercekten ne ıstedıgını anlamıs olursun

oy oy oy ne güzel ya bir sürü hoşgeldin mesajı:) arkadalar hoşbuldum. hafta sonları çalıştığım içindir ki henüz yazdığınız markaları inceleme fırsatı bulamadım. ancak istediğim modellere yakın modeller genelde. bir çoğunuzun dediği gibi önce kursun bitmesini ve farklı modellere sürüş deneyiini yaşasam iyi olacak. ama yine de gönlümde chooper yada cruiser var. tekrar teşekkürler yardımlarınız için ve de desteğiniz için keza kime basettiysem yaşamayı sevmiyor musun diyor.

hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin 3 tanede benden olsun :rendeer:

daha 4 sayfa olmuş 10 sayfayı devirir bu topik kanımca :mrgreen::mrgreen::p

ya yaşanmaz olurmu sen şimdi yaşamıyorsun binince yaşamaya başlayacaksın boşver o yaşamayı sevmiyormusun diyenleri canmm :queen:

takp ediyom vascoo ensendeyim :p:p

Son düzenleme:
hoşgeldin, işte bu işte bu ahanda bu diceğin bir motosiklete kavuşabilmen dileğiyle :)

denz kızı hoşgeldin,sen onlara aldırma yine geyiğe sarmışlar olayı virago güzel makine çinlialacağına 2.el virago hercaman tercihdir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ulaşmaz , 100 mesaja kadar konuyu geyiğe bağlarım . Modlardan biri gelir konuyu kilitler :cherry:

geyik dedinde avatrında cibifin depoya otumuşsun arkada arızamı var yumuşak zemine oturamıyonmu..:queen:

abi ben elleşmiyom elleşsem giderde bu guzel.c.tesi gununde calıstıgım için kederliyim biraz :p

sen hiç karışma mayolu fotolarını buraya koyarsam görürsün..:queen:

Sinan hala ayakta bu topic sende iş yok olm :p

stunt yapacam diye kafayı bozdu deli..:pale:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar